Wouter Hoeffnagel - 29 februari 2024

Twee internationale Mendix partnerawards voor Bizzomate

Bizzomate is tijdens de Siemens EMEA Partner Summit op Mallorca bekroond met twee Mendix partnerawards. De speler in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen is uitgeroepen tot ‘Top Mendix Partner Benelux’ en ‘EMEA Partner of the Year’.

Twee internationale Mendix partnerawards voor Bizzomate image

De award voor ‘Top Mendix Partner Benelux’ is uitgereikt vanwege de omzetprestaties van Bizzomate. De samenwerking met nieuwe klanten, waaronder MentaalBeter, Parnassia en de Autobinck groep, droeg hieraan bij.

De award voor ‘EMEA Partner of the Year’ is toegekend vanwege de nauwe samenwerking met Mendix en Siemens Digital Industries. Bizzomate zet hierbij zijn expertise en ervaring onder andere in voor het organiseren van hackathons rond de mogelijkheid van het bouwen van extensies in de modelleeromgeving van Mendix; de zogenaamde Studio Pro. Ook hebben de succesvolle Meet & MX events en ronde tafels die Bizzomate regelmatig in samenwerking met Mendix voor zijn relaties organiseert, bijgedragen aan dit succes.

'Kroon op ons werk'

Marc Gelissen, oprichter en pater familias bij Bizzomate: “We zijn enorm trots dat we deze awards in ontvangst mogen nemen. We werken al elf jaar zeer succesvol in de low-code wereld met Mendix en hebben daarin samen grote stappen met elkaar gezet. Low-code is uitgegroeid van veelbelovende technologie naar een begrip in veel sectoren. In onze samenwerking delen we regelmatig onze kennis, inzichten en ervaringen zodat we samen nog beter in staat zijn om organisaties te helpen bij het versnellen van innovatie. Samen met ruim 75 Bizzomates maken wij iedere dag het verschil bij onze klanten. Beide awards vormen daarbij een kroon op ons werk.”

Eerder dit jaar behaalde Bizzomate de Mendix Platinum Partner-status. Dit is een erkenning die wordt toegekend aan bedrijven die hebben aangetoond over Mendix-expertise te beschikken van het allerhoogste niveau.

Op de foto: (Nr. 3,4 en 5 van links) Marc Gelissen, Joppe van Gisbergen en Henry Kraaijenbos van Bizzomate tijdens de uitreiking van de awards.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!