Wouter Hoeffnagel - 29 februari 2024

Carolin Kroenert zet als VP EMEA KnowBe4 in op samenwerking

KnowBe4 promoveert Carolin Kroenert tot vice president sales voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Kroenert streeft ernaar om de bedrijfsgroei te verbeteren en de kerndoelstellingen van KnowBe4 te promoten.

Carolin Kroenert zet als VP EMEA KnowBe4 in op samenwerking image

In haar nieuwe functie zet Kroenert in op het aangaan van sterke samenwerkingen met zowel interne belanghebbenden, verkoopteams als partners. Ze neemt het voortouw bij het sluiten van strategische verkoopinitiatieven.

Sinds 2021 actief bij KnowBe4

Kroenert beschikt over meer dan tien jaar ervaring in het leiden van zowel directe als channel sales teams. Ze werkte in regio's als Azië, Afrika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Kroenert is sinds 2021 actief bij KnowBe4, waar zij zich initieel richtte op het uitbreiden van de activiteiten in de DACH-regio en segmenten binnen de organisatie.

Kroenert: "Ik ben vereerd om in deze nieuwe functie te stappen en te blijven bijdragen aan het succes van KnowBe4. Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest en ik kijk ernaar uit om meer successen te behalen in de EMEA-regio. Onze missie, ervoor zorgen dat organisaties zich kunnen wapenen tegen de voortdurende uitdagingen van social engineering, is belangrijker dan ooit. Ik vind het geweldig om met onze getalenteerde sales teams bij te dragen aan die missie."

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!