Witold Kepinski - 01 maart 2024

Pure Storage partnerprogramma is verbeterd voor as-a-Service tijdperk

Pure Storage verbetert zijn partnerprogramma met diverse updates. Partners kunnen rekenen op meer waarde en hogere prestaties, afgestemd op hun bedrijfsmodellen. Deze verbeteringen weerspiegelen de servicegerichte strategie van Pure Storage, die de schaalbaarheid, consistentie en voorkeur om te werken met partners naar een hoger plan moet tillen. Pure Storage is de enige storage leverancier die subscriptions alleen via het partnerkanaal levert.

Pure Storage partnerprogramma is verbeterd voor as-a-Service tijdperk image

Het vermogen om zich aan te passen aan de ‘subscription economy’ bepaalt in toenemende mate het succes van bedrijven in verschillende sectoren. Nu klanten sneller moeten reageren op de impact die nieuwe technologie heeft op hun infrastructuur, kiezen ze er steeds vaker voor om gespreid te betalen. As-a-Service is inmiddels goed voor de helft van de gerapporteerde inkomsten van Pure Storage.

Gezien de omzetgroei, het gegeven dat Pure Storage marktleider is en de nieuwste updates voor het partnerprogramma, is Pure Storage uitstekend gepositioneerd om partners te helpen groeien in het as-a-Service tijdperk.

Highlights:

Pure Storage heeft de feedback van partners, de behoeften van klanten en de bedrijfsstrategie op elkaar afgestemd om het partnerprogramma continu te kunnen verbeteren. Het programma zal zich richten op automatisering, het ontwikkelen van verbeterde tools en zal partners meer mogelijkheden bieden om de groei van hun bedrijf proactief te versnellen. De updates omvatten:

Beter voorspelbare prijsmodellen voor partners: Pure Storage introduceert een nieuw prijsframework om partners eenvoudige Product en Services MSRP en kortingsmodellen op basis van partnertype, tier en dealregistraties aan te bieden.

Zelfstandig offertes aanbieden: partners kunnen dankzij updates van Pure Storage’s bestaande offerte configuratie en prijsmodel en -tools onafhankelijk configuraties samenstellen en offertes maken. Ook is het mogelijk om orders te plaatsen via backend electronic data exchange (EDI).

Vereenvoudigde controle en rapportage: Pure Storage zal updates doorvoeren aan zijn Salesforce rapportageplatform, partner dashboard en wervings- en onboardingtools, waardoor partners dezelfde ervaring krijgen binnen het hele platform.

Verbeterde partner intelligence tools: Pure Storage lanceert een Partner intelligence dashboard dat partners inzicht geeft in al hun engagement met Pure Storage, bestaande en opdrachtenpipeline, evenals proactieve aanbevelingen over upgrade/upsell/renewal kansen.

“Als servicegericht bedrijf zijn we trots op onze toonaangevende as-a-Service en onze partnergedreven aanpak. Pure Storage werkt al sinds de oprichting voor 100 procent via het partnerkanaal en we erkennen de centrale rol die onze partners spelen bij het leveren van innovatieve storage-oplossingen aan klanten over de hele wereld. Met deze stap willen we onze partners helpen om meer waarde en impact te creëren in de as-a-Service economie, terwijl ze voldoen aan de dynamische technologiebehoeften van vandaag”, zegt Wendy Strusrud, VP, Global Partner Sales bij Pure Storage.

Meer informatie

Voor meer informatie over het partnerprogramma: https://www.purestorage.com/partners.html

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!