Witold Kepinski - 04 maart 2024

Acer en TD SYNNEX werken nauwer samen in de Benelux

TD SYNNEX kondigt een uitbreiding aan van de samenwerking voor de distributie van het brede portfolio van Acer in de Benelux, waaronder laptops, desktops, monitoren en bijbehorende randapparatuur en accessoires voor de educatieve en zakelijke markt.

Acer en TD SYNNEX werken nauwer samen in de Benelux image

Oscar Brouwers, Sales & Marketing Director bij Acer, laat in een reactie weten: “We zijn enthousiast om het zakelijke Acer-portfolio samen met TD SYNNEX succesvol te laten groeien in de Benelux. TD SYNNEX heeft een groot dealernetwerk, de expertise en een uitgebreid portfolio aan oplossingen voor de zakelijke markt waar Acer een mooie toevoeging op is. De Windows - en ChromeOS hardware, plus de services die we klanten nu al bieden, kunnen we met deze samenwerking aan nog meer partners beschikbaar stellen.”

“Voor TD SYNNEX is dit inderdaad een mooie aanvulling op het bestaande portfolio”, beaamt Gerrit Bloot, Vice President Endpoint Solutions Benelux bij TD SYNNEX. “De samenwerking met Acer binnen onze Endpoint-divisie verloopt zeer goed. De onderlinge contacten zorgen ervoor dat we de markt op een goede manier kunnen voorzien van de aantrekkelijke producten van Acer, waarmee we de business van onze gezamenlijke partners goed kunnen ondersteunen en verder kunnen ontwikkelen.”

De samenwerking tussen TD SYNNEX en Acer geldt voor de gehele Benelux. Partners kunnen via het online e-commerceplatform InTouch de Acer-producten bestellen bij TD SYNNEX. Voor ondersteuning kunnen ze terecht bij hun gebruikelijke contactpersonen binnen de Endpoint-divisie van TD SYNNEX.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!