Witold Kepinski - 07 maart 2024

Jacco Gunsing wordt Regional Partner Manager Keepit Benelux

Jacco Gunsing wordt Regional Partner Manager Keepit Benelux. Keepit beveiligt en beschermt gegevens van SaaS applicaties.

Jacco Gunsing wordt Regional Partner Manager Keepit Benelux image

Gunsing medlt op LinkedIn: "Keepit groeit snel en in mijn nieuwe rol zal ik deze groei ondersteunen door niet alleen bestaande partners aan te sturen, maar nog belangrijker, door Keepit's Benelux reseller en MSP-gemeenschap uit te breiden."

Hij meldt verder: "Keepit beveiligt en beschermt gegevens van enkele van de meest vertrouwde SaaS-apps zoals Microsoft 365, Entra ID (voorheen Azure AD), Salesforce, Zendesk en Google Workspace. Zoals we weten is gegevensbescherming nog steeds een zeer actueel onderwerp, misschien zelfs wel meer dan ooit. Ook maken steeds meer bedrijven gebruik van allerlei SaaS-applicaties, maar denk je echt dat die SaaS-applicaties standaard beschermd zijn, en als dat zo is, wil je ze dan op een bepaalde manier beschermd zien? En hoe zit het met gegevensbescherming in dezelfde cloud / bij dezelfde provider, is het echt zo veilig? En hoe zit het met de stijgende ingress/ingress-kosten? Wat als we dat kunnen laten verdwijnen? Keepit heeft zijn oplossing helemaal opnieuw opgebouwd en bezit en exploiteert zijn eigen databeschermingscloud, waardoor het toekomstbestendig maken van alle SaaS-gegevens niet alleen mogelijk is, maar ook uiterst veilig, snel en gemakkelijk, tegen lagere kosten. Meer next level dan dat wordt het niet. Ik heb er vertrouwen in dat de visie van Keepit perfect aansluit bij de eisen die ik zie in de Benelux-markt en dat er enorme marktkansen voor ons liggen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!