11 maart 2024

Laat je bijpraten over VMware by Broadcom Pinnacle Partner

De wereld van IT blijft veranderen en daarom is het cruciaal om sterke partnerschappen te onderhouden en innovatie te stimuleren. Met trots kan SoftwareOne melden dat we de hoogste VMware by Broadcom Pinnacle Tier hebben gekregen in meer dan 40 landen over de hele wereld. Dit is een erkenning van onze langdurige relatie en ons streven naar uitmuntendheid in consultancy en het leveren van VMware-oplossingen.

Laat je bijpraten over VMware by Broadcom Pinnacle Partner image

Achtergrond: De overname van VMware door Broadcom en herschikking van partnerschappen

Het afgelopen jaar heeft de overname van VMware door Broadcom de technologiewereld ingrijpend veranderd. De overname heeft geleid tot een herschikking van partnerschappen begin 2024, waarbij alle bestaande partnerschappen zijn beëindigd en nieuwe zijn toegekend. Ondanks deze dynamische veranderingen hebben we onze partnerschapsstatus met succes weten te behouden en hebben we de hoogste Pinnacle Tier bereikt in meer dan 40 landen wereldwijd. Deze award erkent onze langdurige relatie en toewijding aan uitmuntendheid in consulting en het leveren van VMware-oplossingen, en onderstreept ons leiderschap en onze toewijding aan de oplossingen en visie van VMware by Broadcom.

Wat betekent de Pinnacle-status van VMware by Broadcom voor onze klanten?

Onze Pinnacle partnerstatus belooft onze klanten het best mogelijke advies en ondersteuning. Als één van een select aantal Pinnacle-partners beschikken we over ongeëvenaarde expertise en ervaring. Dit is nu nog belangrijker nu VMware by Broadcom het VMware productportfolio voor hybride cloudinfrastructuren volledig heeft gerevolutioneerd met een sterke strategische focus op adviesdiensten.

VMware by Broadcom-licenties alleen beschikbaar als abonnement

Vanaf 11 december 2023 stopt VMware by Broadcom met de verkoop van eeuwigdurende licenties in alle bedrijfsonderdelen. Daarnaast is het niet langer mogelijk om bestaande eeuwigdurende licenties, support- en abonnementsovereenkomsten (SnS) voor eeuwigdurende aanbiedingen te verlengen of credits aan te schaffen via het Hybrid Purchase Program/Subscription Purchase Program (HPP/SPP). Klanten kunnen nu alleen abonnementen aanschaffen.

Klanten van VMware by Broadcom kunnen echter nog steeds hun eeuwigdurende licenties gebruiken. Voor klanten met actieve onderhoudscontracten voor eeuwigdurende licenties garandeert VMware by Broadcom contractueel overeengekomen ondersteuning tot het einde van de contractperiode, waarna gebruikers moeten afzien van ondersteuning of moeten migreren naar de abonnementsoptie.

Vereenvoudigd portfolio: VMware by Broadcom-producten alleen in specifieke bundels

Er is veel discussie geweest over de noodzaak van een minder complex productportfolio voor VMware by Broadcom. Velen waren echter verrast om te zien dat VMware by Broadcom zijn portfolio zo drastisch heeft gestroomlijnd. In de toekomst kunnen de meeste producten van VMware by Broadcom - zoals vCenter - niet langer afzonderlijk worden aangeschaft, maar alleen als onderdeel van pakketten (bundels).

In essentie zullen de vertrouwde VMware Cloud Foundation en VMware vSphere Standard bundels (die nu vCenter bevatten), evenals de VMware vSphere Essentials Plus Kit, blijven bestaan. Een nieuwe bundel genaamd VMware vSphere Foundation is toegevoegd.

VMware Cloud Foundation en VMware vSphere Foundation zijn de belangrijkste aanbiedingen van VMware by Broadcom en het primaire doel voor zakelijke klanten met een reeks aanvullende diensten. VMware vSphere Standard en VMware vSphere Essentials Plus zijn daarentegen bedoeld voor kleinere implementaties.

VMware Cloud Foundation: Product Offerings (Source: SoftwareOne)

SoftwareOne als VMware by Broadcom Pinnacle Partner - Vooruitzichten

Als VMware by Broadcom Pinnacle Partner zet SoftwareOne zich in om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. De beslissing van VMware by Broadcom om alleen producten op abonnementsbasis en in speciale bundels aan te bieden, onderstreept de behoefte aan een sterk partnerschap en expertise in de branche. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven helpen hun volledige potentieel in de digitale wereld te realiseren met VMware by Broadcom-technologieën. Vertrouw op SoftwareOne als jouw vertrouwde partner voor VMware by Broadcom-oplossingen en profiteer van onze expertise en toewijding aan de Pinnacle-status.

Laat je bijpraten op 19 maart

We begrijpen dat de overname van VMware door Broadcom de nodige vragen oproept. Daarom praten we je dinsdag 19 maart graag bij. 
In de ochtend organiseren wij een Lunch & Learn, een live en interactieve sessie op ons kantoor in Amsterdam met aansluitend lunch. In de middag organiseren wij een live webinar. Uiteraard krijg je daar ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Schrijf je in voor de sessie naar keuze.

Door: Martijn Lauran, Solution Advisor VMware bij SoftwareOne

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!