Witold Kepinski - 11 maart 2024

Carbon Black en Symantec onderdeel Broadcom Enterprise Security Group

De security toepassingen van Carbon Black, voorheen onderdeel van VMware, worden samengevoegd Symantec binnen de nieuwe Enterprise Security Group van Broadcom. Dit meldt Rob Greer, Vice-president en algemeen directeur, Enterprise Security Group bij Broadcom, in een blog.

Carbon Black en Symantec onderdeel Broadcom Enterprise Security Group image

Rob Greer meldt:  'Het is duidelijk dat er geen einde komt aan de cyberaanvallen, dus de timing had voor Broadcom niet beter kunnen zijn om Carbon Black en Symantec samen te brengen. Deze op engineering gerichte, op innovatie gerichte merken zijn beide toegewijd aan het leveren van bewezen cyberbeveiligingsoplossingen en ondersteuning die zijn gebouwd om de unieke en zeer complexe uitdagingen van de grootste en zwaarst gereguleerde zakelijke klanten en partners aan te gaan. Broadcom zal aanzienlijke investeringen doen in beide merken en beide portfolio's blijven aanbieden onder de business unit Enterprise Security Group. Onze gezamenlijke missie is het helpen beveiligen van 's werelds grootste en meest geavanceerde ondernemingen.

Het portfolio van Symantec , met een aantal van de beste beveiligingstechnologie en onderzoek ter wereld, concentreert zich op gegevens- en netwerkbescherming, terwijl het aanvullende portfolio van Carbon Black gespecialiseerd is in zowel eindpuntdetectie en respons (EDR) als applicatiecontrole. Door zowel netwerk- als datatelemetrie naar Carbon Black te brengen, wordt een grotere zichtbaarheid en controle voor onze gezamenlijke klanten mogelijk. Onder de nieuwe Enterprise Security Group zullen klanten de beste service blijven ontvangen met meer toegewijde middelen en gerichte ondersteuning dan ooit tevoren. Wat kunt u op korte termijn verwachten? Laten we innovatie, klanten en partners eens nader bekijken.

Innovatie

De financiële stabiliteit van Broadcom stelt de productportfolio's van Symantec en Carbon Black in staat om op grote schaal te innoveren. Onze klanten zullen profiteren van toegang tot een uitgebreid portfolio op bedrijfsniveau en toonaangevende technologische ontwikkelingen, met ongeëvenaarde service en ondersteuning.

In eerste instantie zullen we investeren in R&D om de producten die onze klanten zowel op locatie als in hybride clouds gebruiken, te verbeteren – en de levensduur ervan te verlengen. We zijn ook enthousiast over het complementaire karakter van beide technologieën en de gecombineerde waarde die ze onze klanten zullen bieden, waardoor er meer keuzemogelijkheden ontstaan. Symantec heeft bijvoorbeeld een datacenterbeveiligingsproduct om traditionele workloads in het datacenter te beschermen. Carbon Black heeft een aanvullende oplossing. Met toegang tot deze twee technologiesets zullen verdedigers nog beter uitgerust zijn om hun infrastructuur te beschermen.

Aan de talentkant zullen we aanzienlijk investeren in engineering. Carbon Black staat bekend om zijn uitstekende, klantgerichte technische capaciteiten, en we zijn vastbesloten om te investeren in de ongelooflijke franchise van Carbon Black en om het beste talent in de beste rollen te plaatsen. Zowel Carbon Black als Symantec hebben bijvoorbeeld bestaande technische locaties in India. Hoewel we de mogelijkheid zien om deze samen te brengen, verwachten we geen personeelsreductie in deze vestigingen. We zijn zelfs van plan meer investeringen in India te doen. Daarnaast zullen we blijven investeren in ondersteuning en R&D voor beide merken, waarbij we belangrijke technische en productleiders behouden om blijvend succes vandaag en in de toekomst te garanderen.

Klanten

De productportfolio's van Symantec en Carbon Black zullen in de nabije toekomst in hun huidige staat blijven opereren. Onze klanten kunnen verwachten toegang te krijgen tot een uitgebreid en robuust portfolio van ondernemingsklasse, ondersteund door eersteklas beveiligingsexperts, intelligentie en voortdurende innovatie, allemaal ondersteund door de financiële stabiliteit van Broadcom.

Vooruitkijkend zullen we innovatieve nieuwe manieren verkennen om oplossingen aan onze klanten te leveren. Dit betekent dat we ons intensief moeten concentreren op de technologieën die de meeste waarde bieden aan onze klanten en partners, en dat we meer middelen op die gebieden moeten investeren, zodat onze klanten een nog grotere waarde en ROI kunnen realiseren.

Partners

Bij Broadcom hanteren we een zeer gerichte go-to-market-aanpak . Zoals Hock Tan, onze CEO, zegt: “Wij doen waar we goed in zijn.” Door ons te concentreren op onze kernsterkten en niet te proberen alles voor iedereen te zijn, creëren we grote kansen voor onze partners om in te grijpen, hiaten op te vullen en daarvan te profiteren. De toevoeging van het Carbon Black-portfolio biedt onze partners een geweldige kans om meer omzet te genereren, meer klanten te winnen en te groeien. Broadcom zal de nodige training, ondersteuning en andere middelen bieden om het succes van onze partners met Carbon Black-oplossingen te garanderen. Voor voorbeelden van onze baanbrekende aanpak voor het bouwen van een zeer schaalbaar partnerecosysteem dat dicht bij de klant staat, hoeft u niet verder te zoeken dan ons Global Cybersecurity Aggregator Program (GSAP) en het Expert Advantage Partner Program . Partners in deze programma's leveren hoogwaardige diensten aan klanten van elke omvang, inclusief onze grootste zakelijke accounts.

Bouwen aan een sterke veiligheidstoekomst

De komende weken zullen we meer details delen over hoe de aankondiging van vandaag onze klanten en partners verder ten goede zal komen. In de tussentijd raden we u aan onze online bronnen te bezoeken voor aanvullende informatie. Nu ransomware-aanvallen en andere cyberbedreigingen blijven toenemen, kunt u er zeker van zijn dat Carbon Black en Symantec samen de missiekritieke technologieën zullen leveren om de meest complexe, sterk gereguleerde organisaties te verdedigen.'

Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
V2 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!