Witold Kepinski - 14 maart 2024

WeAreBrain wordt Vanta Managed Service Provider in de Benelux

Het Amsterdamse digitale bureau WeAreBrain heeft aangekondigd dat ze zich aansluit bij Vanta’s Managed Service Provider (MSP) Partner Program. Deze samenwerking combineert Vanta’s trust management platform met de business intelligence-diensten van WeAreBrain. Daarmee kunnen partners hun bedrijf verder uitbreiden en een grotere toegevoegde waarde aan hun klanten leveren.

WeAreBrain wordt Vanta Managed Service Provider in de Benelux image

Mario Grunitz, medeoprichter van WeAreBrain: “We zijn blij dat we CIO’s en CTO’s kunnen empoweren en de compliance kunnen vereenvoudigen voor start-ups, scale-ups en collega-bureaus in de Benelux. “Onze praktische aanpak, gecombineerd met hulpbronnen van hoge kwaliteit, sjablonen en een samenwerkende community, is ontworpen om ongeëvenaarde waarde te leveren en de werkdruk van Security managers te verminderen. We zijn ervan overtuigd dat klanten binnen 90 dagen aanzienlijke vooruitgang zullen zien en een volwassener en robuuster beveiligingsprogramma.”

Vanta is een trust management platform dat de beveiliging voor organisaties van elke omvang helpt te vereenvoudigen en te centraliseren. 7.000 bedrijven – waaronder Chili Piper, Flo Health en Quora – rekenen op Vanta om hun trust management realtime op te bouwen, te onderhouden en transparant te zijn.

“We zijn verheugd WeAreBrain te mogen verwelkomen in ons MSP-partnerprogramma in de Benelux, dat de snelste en eenvoudigste aanpak biedt voor continue beveiligingsmonitoring en geautomatiseerde compliance voor managed service providers”, aldus Elliot Goldwater, VP Partnerships bij Vanta. “Door het marktleidende platform van Vanta als de hoeksteen van hun op beveiliging beheerde dienstenaanbod te plaatsen, kan WeAreBrain de veiligheid van hun klanten uitbreiden met trust management, terwijl ze hun eigen concurrentievoordeel verder uitbouwen.”

De basis van het MSP Partner-programma wordt gevormd door Vanta’s trust management platform dat het beheer van beveiligingsprogramma’s vereenvoudigt en centraliseert door volledig inzicht te bieden in de risico’s van een organisatie. Vanta verrijkt contextuele gegevens en helpt organisaties met het oplossen van problemen en de voortgang bij te houden voor hun beveiligingspositie.

Het MSP-partnerprogramma van Vanta beschikt over een beheerconsole voor meerdere gebruikers, partnerondersteuning van wereldklasse en flexibele factureringsintegratie. Daardoor kunnen partners probleemloos waarde aan hun klanten leveren en opschalen.

Het Service Provider-ecosysteem van Vanta versterkt de houding van klanten ten opzichte van beveiliging door samen te werken met de meest vooraanstaande virtuele Chief Information Security Officers (vCISO), beveiligingsdiensten en advies-/adviesbureaus zoals WeAreBrain. Met het Vanta platform als basis kunnen partners een uitgebreid beveiligingsaanbod bieden, waardoor de algehele klanttevredenheid toeneemt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!