Redactie - 14 maart 2024

ASP neemt ServiceNow specialist Service Integrators over

Het Belgische Advanced Service Provider (ASP), aanbieder van IT-managed services en ServiceNow-oplossingen, heeft aangekondigd dat het alle aandelen van Service Integrators heeft verworven, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in monitoring.

ASP neemt ServiceNow specialist  Service Integrators over image

Met de strategische overname wil ASP zijn marktpositie verstevigen, door een uitbreiding van zowel het portfolio van oplossingen en diensten, het personeelsbestand als de expertise. Het overgenomen Service Integrators, opgericht in 1993, is actief in verschillende marktsectoren, gaande van de publieke sector over gezondheidszorg tot retail.

monitorNOW

De overname omvat volgens ASP ook een ‘naadloze integratie’ van monitorNOW met de ServiceNow ITSM- en CMDB-platforms. monitorNOW is een monitoringsoplossing die zich aanpast aan de specifieke toepassings- en technologiebehoeften van de klant.

‘Dit is een belangrijke mijlpaal voor ASP’, zegt directeur Dany De Vleeschhauwer, directeur bij ASP. ‘De innovatieve oplossingen van Service Integrators vormen een perfecte aanvulling op ons bestaande aanbod. Bovendien kunnen we voortaan een uitgebreider scala aan diensten leveren die onze klanten en ons in staat stelt om hun IT-infrastructuur en kernapplicaties, on-premise of in de cloud, effectiever te beheren, te observeren en te beveiligen.’

In samenwerking met Data News

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!