Wouter Hoeffnagel - 19 maart 2024

Juniper Networks vernieuwt zijn JPA-partnerprogramma

Juniper Networks, speler in AI-native netwerkoplossingen, presenteert een nieuwe versie van zijn wereldwijde Juniper Partner Advantage (JPA)-programma. Partners kunnen met het vernieuwde platform managed networking services ontwikkelen met de IT Operations (AIOps)-technologie van Juniper.

Juniper Networks vernieuwt zijn JPA-partnerprogramma image

Als onderdeel van het vernieuwde programma introduceert Juniper Networks ook de nieuwe Partner Assured-status. Deze status wordt toegekend aan partners die sterke prestaties hebben neergezet met de technologie van Juniper. Deze partners zijn geverifieerd door een externe partij in de vorm van Information Security Systems International (ISSI).

Ook breidt Juniper zijn bestaande Champions Program uit om de expertise en reikwijdte van partners kracht bij te zetten. Partners krijgen hulp van de omvangrijke verkooporganisatie van Juniper, zodat ze gemeenschappelijke klanten vooruit kunnen helpen. Partners die hun investeringen opvoeren en hun technische kennis verdiepen blijken in de praktijk beter te presteren. De omzet van partners met drie of meer Juniper-specialisaties nam in 2023 met 20 procent toe ten opzichte van het jaar daarvoor. Samen met zijn partners helpt Juniper organisaties om de snelheid, schaalbaarheid en toegevoegde waarde van hun netwerken te optimaliseren, zodat elke verbinding telt.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!