Witold Kepinski - 20 maart 2024

OGD en XLABS vieren XLA-primeur

ICT-dienstverlener OGD en XLA trainings- en consultancybedrijf XLABS hebben samen een primeur beleefd. OGD heeft namelijk als eerste partij in Nederland het XLA Practitioner-examen succesvol afgerond.

OGD en XLABS vieren XLA-primeur image

Hiermee heeft de ICT-dienstverlener OGD een belangrijke stap gezet in het toepassen van de Xperience Level Agreement. Tien OGD-professionals zijn voor het XLA Practitioner-examen geslaagd. De training voorafgaand aan het examen werd gegeven door Rob Herings en Marco Gianotten van XLABS. Daarnaast hebben drie klantteams van OGD de XLA Foundation-training succesvol afgerond. De examinering en certificering werd afgenomen door Van Haren/ certN.

Fausta Freitag, COO van OGD: “Met het behalen van de XLA practitioner-status verankeren we de focus op een optimale klantbeleving verder in onze werkwijze. Het concreet sturen op de beste employee experience laat ons nog meer waarde leveren met ict. Onze teams kijken ernaar uit XLA verder te borgen in de samenwerking met klanten.”

Robin Marchand, CEO van XLABS: “Met XLA kun je een win-win realiseren tussen serviceproviders, klanten en eindgebruikers. OGD begrijpt het belang hiervan. Het is dan ook geen toeval dat zij als eerste de Practitioner training bij XLABS hebben gevolgd. We zijn er trots op dat we samen met OGD een primeur kunnen vieren”.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!