Wouter Hoeffnagel - 20 maart 2024

GGZ WNB kiest SLTN voor vernieuwing van netwerkinfrastructuur

GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) gunt SLTN de opdracht gegund voor het leveren van ontwerpen, implementeren en onderhouden van nieuwe, moderne netwerkinfrastructuur. SLTN is al langer IT-partner van GGZ WNB.

GGZ WNB kiest SLTN voor vernieuwing van netwerkinfrastructuur image

GGZ WNB is een aanbieder van basis en specialistische geestelijke gezondheidszorg in de regio Bergen op Zoom en Roosendaal. Zij bieden zowel klinische als ambulante zorg.

Synergievoordelen

“Na een succesvolle samenwerking in 2022 hebben wij besloten om de volgende stap te zetten door ook onze netwerkinfrastructuur aan SLTN toe te vertrouwen. Deze beslissing is gestoeld op een doordacht voorstel dat integrale en structurele oplossingen biedt voor de ict-uitdagingen van GGZ WNB. Door deze uitvoering voldoet de netwerkinfrastructuur nu aan toekomstige eisen, inclusief hoogwaardige beveiliging", zegt Quirijn Lok, bestuurder van GGZ WNB.

"De positieve ervaringen van de afgelopen jaren met SLTN hebben ook bijgedragen aan deze keuze. Bovendien voorziet GGZ WNB synergievoordelen door beide diensten onder te brengen bij dezelfde partner. Deze stap versterkt niet alleen de huidige samenwerking, maar legt ook een stevige basis voor de toekomstige groei en veiligheid van de organisatie.”

Eugene Tuijnman (foto), CEO SLTN: “We zijn dan ook enorm trots dat we opnieuw zijn gekozen als de ICT Partner voor GGZ WNB. We kijken uit naar de prettige en langdurige samenwerking om samen de verdere stappen te gaan maken!”

Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!