Witold Kepinski - 25 maart 2024

Moonlanders introduceert per 1 april ook een Adopt and Change dienst

Moonlanders lanceert per 1 april een nieuwe Adopt and Change dienst. Precies 1 jaar nadat Tom Driessen en Maarten Smid het bedrijf Moonlanders hebben opgericht wordt de dienstverlening uitgebreid met een divisie voor Adopt and Change. Hierdoor gaan de technische projecten die geleverd worden bij de opdrachtgevers een zachtere landing krijgen.

Moonlanders introduceert per 1 april ook een Adopt and Change dienst image

Moonlanders is de IT partner die onmogelijk lijkende IT-missies voltooid door het inzetten van specialisten op het gebied van (cloud)infrastructuur technologie aldus Driessen en Smid.

“Moonlanders wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd vanwege onze onafhankelijke positie waardoor we zonder voorbehoud kunnen adviseren over de best passende (cloud)infrastructuuroplossing ”, aldus Smid. Met de komst van de Adopt and Change divisie kan Moonlanders de projectleveringen die impact hebben op de werkwijze van eindgebruikers begeleiden, waardoor er een hogere adoptiegraad bereikt wordt.

“Met een verdubbeling van de Moonlanders crew in het eerste jaar zijn er bij 19 gerenommeerde opdrachtgevers complexe missies voltooid. Een resultaat waar we als team erg trots op zijn” zegt Driessen. Met de lancering bestaat het portfolio van Moonlanders naast het aanbieden van Technology Services en Architecture Services nu ook uit Adopt and Change dienstverlening.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!