Witold Kepinski - 25 maart 2024

CodingChiefs gaat verder als CC.Talent

CodingChiefs gaat voortaan verder als CC.Talent. De trotse speler op het gebied van outsourcing laat weten dat ze niet alleen een nieuwe naam hebben, maar ook een gloednieuwe uitstraling. Met de steeds toenemende vraag naar senior tech-experts en de groeiende behoefte aan innovatie in de digitale wereld, heeft CC.Talent besloten haar identiteit aan te passen.

CodingChiefs gaat verder als CC.Talent image

Hiermee weerspiegelt het bedrijf nog beter waar zij voor staat. De keuze voor de naam CC.Talent is geen toeval: 'CC' verwijst naar het oude 'CodingChiefs' en de blijvende bedrijfswaarden, terwijl 'Talent' benadrukt hoe belangrijk menselijk kapitaal voor hen is. 

Founder & CEO Maarten de Graad, deelde zijn gedachten over de rebranding: "Onze rebranding heeft onze identiteit volledig opgefrist en ons in staat gesteld om onze horizon te verbreden. We gaan niet alleen over technologie en coderen, we gaan vooral over mensen! ”

CC.Talent is een outsourcing partner gevestigd in Nederland, met kantoren in Duitsland, Singapore, Servië en de Filipijnen. In de steeds innoverende techwereld is de vraag naar hooggekwalificeerd tech-talent nog nooit zo groot geweest. Naarmate bedrijven zich aanpassen aan globalisering en nieuwe realiteiten, verandert ook de manier waarop we werken. De opkomst van remote werkende tech-teams, zowel volledig als gedeeltelijk, is een kenmerk van onze tijd geworden. CC.Talent staat voor kwaliteit, toegang tot wereldwijd talent en de mogelijkheid om innovatie vanaf elke plek op de kaart te stimuleren.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!