Wouter Hoeffnagel - 26 maart 2024

Odido laat ondernemers zakelijke mobiele abonnementen op maat samenstellen

Odido introduceert ‘Hello Business op Maat’, een nieuwe maatwerkvariant voor zakelijke mobiele abonnementen. De abonnementen bieden meer flexibiliteit en kunnen daardoor beter worden afgestemd op de individuele behoeften van zakelijke klanten. Ook kunnen klanten hun abonnement maandelijks aanpassen.

Odido laat ondernemers zakelijke mobiele abonnementen op maat samenstellen image

Met het nieuwe aanbod wil Odido inspelen op de continu ontwikkelingen die binnen bedrijven plaatsvinden, en hen ondersteunen bij het inspelen op de voortdurende veranderingen. Ondernemers bepalen onder meer zelf de contractduur en kunnen slimme IT-oplossingen integreren, zoals Business Essential of Microsoft Teams Telefonie. Denk echter ook aan de gewenste internetsnelhed, variërend van 10 Mbit/s tot 1 Gbit/s via 5G.

Diverse bundels beschikbaar

Odido biedt de keuze uit verschillende bundels, variërend van onbeperkt bellen met een databundel tot Data Only. Ook zijn vier Unlimited abonnementen met onbeperkt internet beschikbaar, inclusief bijvoorbeeld internationaal bellen en internetten in de EU, Turkije, Zwitserland en de Verenigde Staten bij de Unlimited Plus of Premium bundel. Per medewerker kan de bundelgrootte verschillen, van 0 tot 25 GB in stappen van 1 GB. Daarnaast biedt Hello Business op Maat zes verschillende contracttermijnen, variërend van 1 tot 60 maanden.

Ondernemers hebben toegang tot een vast team van experts dat hen ondersteunt bij het vinden van de beste oplossingen, afgestemd op de behoeften van het bedrijf. Via het online self-service portal hebben ondernemers de mogelijkheid om zelf verschillende zaken te regelen, zoals het bekijken en betalen van facturen, activeren en deactiveren van sims, en het aanpassen van abonnementen.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!