Wouter Hoeffnagel - 29 maart 2024

Vertegenwoordigers uit diverse sectoren aanwezig bij Blooming AI-diner Infopulse

IT-dienstverlener Infopulse organiseerde eerdere deze maand Blooming AI Dinner. Vertegenwoordigers van bedrijven uit de Nederlandse land-/tuinbouw-, bank- en fintech- en telecommunicatie-industrie waren aanwezig en doken in de best practices van AI- en ChatGPT-integratie in de bedrijfsvoering.

Vertegenwoordigers uit diverse sectoren aanwezig bij Blooming AI-diner Infopulse image

Blooming AI Dinner bij Loetje Aan ’t IJ op 19 maart 2024 in Amsterdam had tot doel discussies over veilige, schaalbare en kosteneffectieve AI-aangedreven oplossingen te faciliteren. Het evenement belichtte toepassingen uit de echte wereld van AI en ChatGPT die hun efficiëntie al hebben bewezen. Sprekers van de topbedrijven boden praktisch advies voor het optimaliseren van de implementatie-inspanningen.

Paneldiscussie over AI en ChatGPT

Een belangrijk onderdeel van het zakendiner was de paneldiscussie met de titel “AI & ChatGPT: beschikbaar voor iedereen, op maat gemaakt voor jou”. De behandelde onderwerpen waren onder meer:

  • Manieren om AI en ChatGPT echt van u te maken: tips en trucs voor uw bedrijf
  • Kosten van slim zijn: waarom je op dit moment geen fortuin hoeft te hebben om te profiteren van AI en ChatGPT
  • AI & ChatGPT verstandig toepassen: gebruik cases om te noteren en valkuilen om te vermijden
  • Beslissingen nemen op basis van exponentieel groeiende data: lessen uit telecom
  • Het zaaien van de kiem van automatisering in de landbouw, het bankwezen en de financiële sector, de farmaceutische sector, telecom en daarbuiten.

Tot de sprekers behoorden onder meer Eugene Martsin, hoofd Product Digitalisering en Cloud Adoption bij BICS; Gabriël van der Kruijk, Manager Digitale Transformatie bij Koppert; Iryna Agieieva, hoofd Product bij Mollie, en Kateryna Rystsova, hoofd Tech Presales bij Infopulse. Samen met de gasten deelden deskundige sprekers hun inzichten en ervaringen, wat bijdroeg aan een rijke dialoog over het potentieel van AI om de bedrijfsvoering te revolutioneren.

'Creatief denken en samenwerken stimuleren'

“Tijdens het evenement hebben we onze focussectoren, waarin we een bewezen staat van dienst hebben, samengebracht. Door deze sectoren tijdens het diner te combineren, hebben we creatief denken en samenwerken gestimuleerd, waardoor deuren naar nieuwe mogelijkheden zijn geopend. Het succes van ons evenement is duidelijk: onze gasten toonden een grote interesse om samen met ons projecten te verkennen! Dus voor mij was de avond een geweldige prestatie en ik kijk ernaar uit om te zien wat de toekomst biedt", aldus Wouter Wytenburg, Managing Director in Nederland, Infopulse

Infopulse dankt alle deelnemers voor hun betrokkenheid en de sprekers voor hun waardevolle bijdragen. Het succes van het Blooming AI Dinner onderstreept het groeiende belang van AI en ChatGPT bij het stimuleren van bedrijfsinnovatie en groei. Infopulse kijkt uit naar de voortdurende ondersteuning van Nederlandse bedrijven in de richting van AI-aangedreven digitale transformatie.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!