Witold Kepinski - 26 maart 2024

Alfonso Ramirez wordt Managing Director Kaspersky Europa

Alfonso Ramirez leidt nu de Europese activiteiten van Kaspersky. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vormgeven van ontwikkelingsstrategieën en het stimuleren van bedrijfsgroei binnen de IT-sector, zal Ramirez de positie van Kaspersky in Europa verder ontwikkelen.

Alfonso Ramirez wordt Managing Director Kaspersky Europa image

Kaspersky is verheugd met de benoeming van Alfonso Ramirez als de nieuwe Managing Director voor Europa. In zijn nieuwe functie zal Ramirez leiding geven aan de ontwikkeling en uitvoering van Kaspersky’s consumenten- en bedrijfsstrategieën in Europa. Door gebruik te maken van het krachtige distributie- en partnernetwerk van het bedrijf, wil Ramirez profiteren van bedrijfsgroei en omzetkansen voor alle strategische segmenten. Hij zal zich daarbij met name richten op cybersecurity voor zowel ondernemingen als het MKB. Dit omvat zowel industriële cybersecurity als innovatieve beveiligingsoplossingen voor consumenten.

Ramirez begon zijn carrière bij Kaspersky in 2008 toen hij bij het bedrijf kwam als Director of Consumer Business in Iberia. In die hoedanigheid speelde hij een sleutelrol in de positionering van de consumentenproducten van het bedrijf in deze belangrijke Europese markt. Vervolgens werd hij gepromoveerd tot General Manager, waar hij 10 jaar leiding gaf aan de bedrijfsstrategieën in Spanje en Portugal.

Voordat hij bij Kaspersky kwam, bekleedde Ramirez verschillende senior sales- en marketingfuncties bij multinationals. Hij heeft een diploma in Marketing en Business Management van de Escuela Superior de Ingenieros Comerciales (ESIC) Business School in Madrid.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!