Wouter Hoeffnagel - 10 april 2024

Arne Magnussen is Senior Business Manager, MSP, NEEUR bij Nutanix

Arne Magnussen (foto) gaat aan de slag als Senior Business Manager, MSP, North- and Eastern Europe (NEEUR) bij Nutanix, speler in hybride multicloud computing. Magnussen gaat verder bouwen aan een team dat MSP's in de NEEUR-regio ondersteunt.

Arne Magnussen is Senior Business Manager, MSP, NEEUR bij Nutanix image

Magnussen beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de-industrie. In deze tijd bekleedde hij meerdere leiderschapsposities bekleed, waaronder IT-distributie bij onder meer Digital Network Services (overgenomen voor Arrow), Checkpoint en VMware. Hier werkte hij voornamelijk met het leiderschaps- en sales-team aan het ontwikkelen van een strategie voor cloud en IT-infrastructuur.

'De beste oplossing leveren'

“Ik ben verheugd mijn passie voor het laten groeien van de business van klanten en partners verder uit te bouwen bij Nutanix”, aldus Magnussen. “In deze uitdagende markt is het essentieel om samen te werken met een ecosysteem van partners dat de beste oplossing kan leveren, voor de juiste omgeving, op het juiste moment. Nutanix bevindt zich hiervoor in een uitstekende positie en ik kijk ernaar uit om onze klanten en partners verder te ondersteunen in hun succes.”

“De ontwikkelingen op het gebied van AI, applicatieontwikkeling en dienstverlening zijn de laatste maanden in een stroomversnelling geraakt en zullen een grote impact hebben op de business van onze partners en de IT-omgeving van onze klanten. Arne’s ervaring in de IT-industrie en zijn uitgebreide kennis van de markt en het partnerlandschap zijn een waardevolle toevoeging voor ons team en helpen om Nutanix in de beste positie te brengen van waaruit we onze klanten en partners in deze AI-revolutie kunnen begeleiden en ondersteunen. Ik kijk ernaar uit om samen met Arne het Nutanix NEEUR-team naar een nog hoger niveau te brengen”, aldus Sammy Zoghlami, Senior Vice President EMEA bij Nutanix.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
V2 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!