Wouter Hoeffnagel - 10 april 2024

ESET Small Business Security beschermt zzpp'ers en kleine ondernemers

ESET lanceert ESET Small Business Security, gericht op zzp’ers en ondernemers in kleine /thuis-kantoren. De oplossing ondersteunt vijf tot 25 apparaten en biedt diverse beveiligingsfuncties waarmee ondernemers veilig kunnen werken.

ESET Small Business Security beschermt zzpp'ers en kleine ondernemers image

ESET Small Business Security biedt een reeks functies op maat om online transacties en browsen te beveiligen, apparaten te beveiligen, wachtwoorden te beheren, Windows-servers te beschermen, gevoelige gegevens te versleutelen en phishing-oplichting tegen te gaan.

Van VPN en wachtwoordmanager tot ransomwarebescherming

De oplossing biedt onder meer onbeperkt VPN, Veilig Bankieren, een Browser Privacy & Security-extensie, een Wachtwoordmanager, Safe Server (voor bestandsservers op Windows Server), anti-diefstal en bescherming tegen ransomware. ESET Small Business Security is compatibel met meerdere besturingssystemen, waaronder Windows, Android en macOS.

ESET Small Business Security is gekoppeld aan het ESET HOME security management platform, dat gebruikers helpt bij het beheren van hun IT-beveiliging. Het biedt gebruikers inzicht in de beveiligingsstatus, apparaten, abonnementen en gebruikte functies. ESET HOME is beschikbaar via een online portal en een mobiele applicatie.

Viktória Ivanová, Vice President of Consumer and IoT Segment bij ESET: "Bij ESET zijn we ons bewust van de unieke behoeften van onze klanten voor small office/ home office, die het verschil maken tussen consumenten en bedrijven. Met de lancering van ESET Small Business Security willen we zzp’ers voorzien van een eenvoudige, maar krachtige oplossing voor hun bedrijf die gemakkelijk te beheren is, zeer betrouwbaar is en op maat is gemaakt voor hun behoeften en die hen in staat stelt zich te concentreren op hun groei zonder in te leveren op beveiliging."

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!