Witold Kepinski - 12 april 2024

Infinigate lanceert ID Connect voor channel partners

De Infinigate Group, het technologieplatform en vertrouwde adviseur op het gebied van Cybersecurity, Secure Cloud en Secure Networks, lanceert Infinigate Digital Connect (ID Connect), een portaal dat bestaat uit een breed scala aan tools en platforms die een end-to-end digitale ervaring voor partners, waardoor ze hun bedrijf succesvol kunnen digitaliseren, efficiënte activiteiten kunnen uitvoeren en kunnen profiteren van de groeimogelijkheden die verband houden met de opkomst van het IT-abonnementsconsumptiemodel.

Infinigate lanceert ID Connect voor channel partners image

Via ID Connect hebben partners toegang tot een breed scala aan digitale diensten om aan al hun behoeften te voldoen, van het digitaal aanbieden van cloudabonnementen en MSP-programma's tot het kopen van hardware, het verkrijgen van essentiële informatie zoals orderstatus en voorraadniveau, en het sourcen van kant-en-klare marketingcampagnes. , de nieuwste verkoperstrainingen en nog veel meer.

ID Connect biedt snelle en eenvoudige toegang tot digitale mogelijkheden voor alle partners, van het MKB tot MSP's, grote VAR's en SI's, via een breed scala aan platforms en diensten, waaronder:

Verkoop- en orderadministratie

Bekijk en beheer alle offertes, bestellingen, pakbonnen en facturen, inclusief toegang tot de prijzenhub, met promoties, eindgebruikers- en accountbeheer.

Digitale marktplaats

Maak verbinding met de Infinigate Store , een toegangspoort tot een breed scala aan leveranciersoplossingen om een ​​aankoop te doen of een vraag over een product te stellen, met realtime informatie over de beschikbaarheid van producten. Het CORE- platform van Infinigate Cloud biedt toegang tot het MSP-portaal, voor alle verkoop-, bestel- en administratieve behoeften. CORE biedt partners ondersteunde zelfbediening, gestroomlijnd voor maximale efficiëntie.

Marketing

Maak gebruik van Infinigate's Power Builder en GROW- platform om te profiteren van kant-en-klare, aanpasbare marketingmiddelen van leveranciers die uw zichtbaarheid in de markt vergroten.

Ondersteuning voor professionele diensten

Profiteer van het PRO- programma, dat 24/7 professionele diensten en ondersteuning biedt via ons toegewijde Infinigate Cloud-expertteam.

Opleiding

Houd kennis en vaardigheden op scherp met ons SkillUP- platform, boordevol interactieve, praktijkgerichte training met praktische gebruiksscenario's voor een dynamische leeraanpak. Met het EDGE- platform van Infinigate Cloud kunnen zowel partners als eindgebruikers zich aanmelden voor een uitgebreid aanbod aan trainingen van Microsoft en Acronis tot Prince2. De Infinigate Academy biedt een uitgebreid aanbod aan trainingen, webinars, workshops en leverancierscertificeringstrainingen.

Klaus Schlichtherle, CEO van de Infinigate Group legt uit: “Digitalisering is een echte gamechanger voor het kanaal als het gaat om de manier waarop technologie wordt gekocht en geconsumeerd. Via ID Connect biedt Infinigate een best-in-class platform met beproefde, geconsolideerde digitale workflows. Ons doel is om de groei van het kanaal te stimuleren dankzij efficiënt klantlevenscyclusbeheer, zodat eindklanten, resellers en leveranciers kunnen profiteren van het IT-abonnementsconsumptiemodel en zich snel kunnen aanpassen aan veranderende marktomstandigheden. Een van de volgende grote kansen voor kanaalpartners zal kunstmatige intelligentie zijn, waar we momenteel aan werken.”

Alexandre Remy, VP Digital Platforms bij Infinigate, zegt: “Via ID Connect levert Infinigate partners een substantieel voordeel, met de unieke combinatie van digitale mogelijkheden en specialistische expertise. ID Connect combineert digitale uitvoering met deskundige diensten met toegevoegde waarde, van data-analyse, marketing, pre- en post-salesondersteuning en meer. Wij geloven dat dit de formule is voor het genereren van groei in de huidige omgeving en we investeren zwaar in een evolutieve routekaart om onze ondersteuning en digitale waardepropositie in heel EMEA voortdurend te verbeteren en aan te passen.”

Bedrijven die nu al kampen met een tekort aan cybervaardigheden zullen steeds vaker kiezen voor Software as a Service (SaaS)-oplossingen voor kosteneffectieve, flexibele bedrijfsvoering. In 2024 en daarna zal er een gouden kans zijn voor het kanaal om in te grijpen en beheerde beveiligingsdiensten aan te bieden, vooral aan bedrijven die geen interne expertise hebben en een flexibele oplossing willen hebben om hun bedrijf te beschermen tegen escalerende cyberdreigingen.

Naarmate de vraag naar IT as a Service (ITaaS) toeneemt, aangespoord door de noodzaak voor bedrijven om kapitaal te besparen, zal de grens tussen resellers en MSP's steeds vager worden. Resellers hebben de mogelijkheid om zich te differentiëren en waarde toe te voegen aan hun aanbod, door middel van deskundig advies en service-optimalisatie, afgestemd op hun doelgroep.

ID Connect is beschikbaar voor Infinigate-partners via eenmalige aanmelding in Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Partners hebben toegang op maat tot de gebieden die relevant zijn voor hun focus en behoeften en kunnen op aanvraag toegang krijgen tot aanvullende tools en diensten.

Het platform zal een evolutionair pad volgen om de transformatie van de industrie te ondersteunen en de komende maanden uitgroeien tot aanvullende diensten, waardoor de integraties met klanten zullen worden uitgebreid en vereenvoudigd om hun bedrijfskosten te verlagen.

Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
V1 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!