Wouter Hoeffnagel - 15 april 2024

Renger Lammers versterkt directie van HeadFirst Group

Renger Lammers (foto) treedt toe tot het directieteam van HR-techdienstverlener HeadFirst Group. Lammers is benoemd tot managing director growth & strategy.

Renger Lammers versterkt directie van HeadFirst Group image

Lammers was eerder actief voor Aldi Einkauf Ohg in Duitsland. In Nederland stond hij later aan het hoofd van de commerciële operatie van Essent te leiden. Ook gaf Lammer leiding aan een adviesbureau voor commercie, operatie en change. De afgelopen drie jaar was hij commercieel directeur van Manpower Group in Nederland en met ingang van april 2024 versterkt hij HeadFirst Group.

CEO Marion van Happen: “Renger zal zich richten op het versterken van de commerciële slagkracht van onze organisatie. Met deze benoeming brengen we focus op het blijven ontwikkelen van onze dienstverlening in Nederland en onze internationale groeistrategie.”

Internationale groeiambities

Via HeadFirst Group zijn meer dan 75 duizend professionals actief bij opdrachtgevers over de hele wereld. Het bedrijf nam onlangs nog Impellam Group over, een Managed Service Provider gespecialiseerd in STEM-talent.

Van Happen: “Onze internationale groeiambities zijn groot. Tegelijkertijd ontwikkelen we onze dienstverlening in Nederland continu en valt er nog marktaandeel te winnen. Met de komst van Renger kunnen we die gedeelde focus goed aanbrengen. Hij past perfect bij onze visie op customer centricity en met zijn skills gaat Renger een sleutelrol spelen in het verder uitbouwen en positioneren van onze organisatie.”

“De imposante groei en ambitieuze strategie, in combinatie met het inzetten van technologie om de human touch in de dienstverlening te enablen, heeft mij enthousiast gemaakt deze stap te maken. Opdrachtgevers blij maken, is waar ik het voor doe, en dat gaan we zonder twijfel doen met het geweldige team dat er al staat en waar ik direct mee aan de slag kan”, aldus Lammers.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!