Witold Kepinski - 15 april 2024

Insight deelt zijn Corporate Citizenship Report 2024

Insight Enterprises, een IT-adviseur en Solutions Integrator die organisaties helpt hun digitale transformatie te versnellen, deelt zijn Corporate Citizenship Report 2024. Het zesde jaarverslag toont de inzet voor initiatieven op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG) en illustreert de focus op ethische bedrijfsvoering in lijn met het UN Global Compact lidmaatschap.

Insight deelt zijn Corporate Citizenship Report 2024 image

Insight helpt organisaties te navigeren door de complexiteit van digitale transformatie, door de manier waarop IT-beheer en -infrastructuur worden uitgevoerd te verbeteren en dat op het gebied van cloud, data, AI en cybersecurity. Het rapport benadrukt de vooruitgang en prestaties van Insight rondom duurzaamheid, het helpen van klanten om technologie efficiënter te gebruiken en het bevorderen van een cultuur van harmonie tussen teammates, partners en de gemeenschap.

“Het afgelopen jaar heeft de exponentiële vooruitgang op het gebied van AI ons er wederom aan herinnerd hoe snel de ontwikkeling van technologie gaat en hoe het geweldige kansen creëert,” zegt Joyce Mullen, president en CEO van Insight. “Door mensen centraal te stellen bij alles wat we doen, richten we ons met deze technologieën op het zinvoller maken van ons werk, effectiever besteden van onze tijd en middelen en het benutten van data om betere resultaten te behalen voor ons bedrijf en onze klanten. Ons verslag over maatschappelijk verantwoord ondernemen laat zien hoe we klanten helpen de transformatiekracht van technologie in te zetten voor het goede, en hoe de cultuur van Insight onze teams in staat stelt het volledige potentieel te benutten.”

De belangrijkste punten uit het Insight Corporate Citizenship Report 2024 zijn:

  • De werkplek van Insight werd erkend als een van de beste ter wereld in de top 50 van Barron's 100 Most Sustainable Companies voor 2024, een top 20 Fortune 2023 World's Best Workplace, en een 2023 Forbes World's Best Employer.
  • Volgens Great Place to Work beschouwt 92 procent van de teammates Insight als een fantastische plek om te werken. Insight behaalde ook perfecte scores op de 2023-2024 Corporate Equality Index voor LGBTQ-werkplekgelijkheid en de 2023 Disability Equality Index.
  • Meer dan 2.250 teammates wereldwijd nemen deel aan de 11 Teammate Resource Groups van het bedrijf, die een inclusieve organisatie en professionele ontwikkeling bevorderen.
  • In 2023 ondersteunde Insight bijna 2400 bedrijven via het Diverse Supplier Program, waarbij $711 miljoen werd geïnvesteerd in onafhankelijke of diverse leveranciers.
  • De levenscyclusdiensten van Insight hielpen klanten 3,7 miljoen kilo elektronisch afval te besparen in 2023.
  • Insight haalde in 2023 meer dan $1,4 miljoen op voor goede doelen.

Om het volledige Insight Corporate Citizenship Report 2024 te lezen en/of te downloaden, klik hier.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!