Witold Kepinski - 15 april 2024

Infobip wordt Oracle Independent Software Vendor partner

Wereldwijd cloudcommunicatieplatform Infobip heeft de samenwerking met Oracle versterkt door Independent Software Vendor (ISV) te worden binnen het Oracle PartnerNetwork (OPN). Hierdoor kunnen bedrijven die een Oracle-oplossing gebruiken, toegang krijgen tot het omnichannel platform van Infobip via Oracle Cloud Marketplace (OCM).

Infobip wordt Oracle Independent Software Vendor partner image

Hiermee kunnen bedrijven snel en effectief interacties met hun klanten faciliteren, die helpen de klanttevredenheid te verhogen, de verkoop te stimuleren en de prestaties van campagnes te verbeteren. 

Dankzij de integratie kunnen bedrijven uit diverse sectoren, zoals de financiële dienstverlening, detailhandel, e-commerce en de horeca, hun klanten bereiken via een breed scala aan communicatiekanalen en een conversational experience bieden.

Infobip begon de samenwerking met Oracle in 2018 als lid van OPN, waardoor Oracle Cloud Customer Experience (CX) klanten interacties met hun relaties konden faciliteren via diverse Oracle Cloud Customer Experience tools. 

De oplossingen van Infobip hebben bedrijven geholpen gepersonaliseerde, omnichannel berichten te leveren en klantrelaties te onderhouden via WhatsApp, Viber en SMS. Meer dan 18 miljard interacties zijn tot nu toe beheerd voor 65 klanten via deze Oracle-integraties.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!