Witold Kepinski - 23 april 2024

Microsoft AI Partner Training Roadshow in Bonn

Microsoft nodigt partners uit deel te nemen aan de Microsoft AI Partner Training Roadshow, een serie evenementen die is ontworpen om de noodzakelijke vaardigheden op te bouwen voor het huidige tempo van zakendoen. Op 22 mei is er een roadshow in Bonn, Duitsland. "Kom luisteren naar de nieuwste trends en technologie in het AI-tijdperk, onder deskundige begeleiding van Microsoft-managers en marktleiders zoals AMD. U krijgt ook de kans om productdemonstraties te bekijken en verhalen te horen over AI-implementaties", zo meldt Microsoft.

Microsoft AI Partner Training Roadshow in Bonn image

Microsoft meldt: 'Voortbouwend op het succes van onze eerste twee Microsoft AI Partner Training Roadshow -evenementen in Hyderabad en Bengaluru (waar 1.817 partners aanwezig waren) is de registratie nu geopend voor de volgende locaties: Santa Clara, Californië (15 mei 2024), Bonn, Duitsland (mei 22 mei 2024) en Tokio, Japan (29 mei 2024).

Deze reeks AI-vaardigheidsevenementen biedt partners de mogelijkheid om meer te leren over het potentieel van AI en de rol ervan bij het leveren van klantwaarde. Lees meer in deze recente Microsoft-blogpost van Nicole Dezen, Chief Partner Officer en CVP van Global Partner Solutions en deze Microsoft Tech Community-blogpost .

Duik diep in de vaardigheden die nodig zijn om de mogelijkheden van Microsoft AI en Copilot wereldwijd aan uw klanten te presenteren en doe praktijkervaring op met de technologie om succesvolle implementaties te stimuleren. Sluit de dag af in een gesprek met experts van de technische en verkoopteams van Microsoft.'

Schrijf u vandaag nog in voor uw favoriete locatie.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!