Witold Kepinski - 25 april 2024

Lenovo introduceert AI-ready ThinkPad P1 Gen 7 mobiele werkstation

Lenovo heeft zijn nieuwste aanbod aan mobiele werkstations gelanceerd, dat zorgvuldig is ontworpen om de uitzonderlijke kracht en prestaties te leveren die essentieel zijn voor het verwerken van complexe werklasten. Lenovo's ThinkPad P1 Gen 7, P16v i Gen 2, P16s i Gen 3 en P14s i Gen 5 zullen met hun geavanceerde AI-technologieën de manier veranderen waarop professionals omgaan met AI-workflows, aldus Lenovo.

Lenovo introduceert AI-ready ThinkPad P1 Gen 7 mobiele werkstation image

Door samen te werken met industriële partners Intel, NVIDIA en Micron heeft Lenovo krachtige en prestatiegerichte AI-pc's geïntroduceerd die voldoen aan de eisen van moderne AI-intensieve taken. De opname van de Intel Core Ultra-processors met hun geïntegreerde neurale verwerkingseenheid (NPU) en NVIDIA RTX Ada Generation GPU’s betekent een grote vooruitgang in AI-technologie, waardoor de algehele prestaties en productiviteitsmogelijkheden worden vergroot.

De nieuwste mobiele werkstations uit de ThinkPad P-serie, aangedreven door Intel Core Ultra-processors en NVIDIA RTX Ada Generation GPU's, leveren flexibele, krachtige en energiezuinige AI-ready pc's. De geïntegreerde NPU is bedoeld voor het afhandelen van lichte, continue AI-taken, terwijl de NVIDIA GPU de veeleisendere dagelijkse AI-verwerking uitvoert. Deze combinatie maakt een soepele en betrouwbare werking van AI-technologieën mogelijk, ten behoeve van professionals die zich bezighouden met uiteenlopende taken, variërend van 3D-modellering en scèneontwikkeling tot AI-inferentie en training

“De nieuwste mobiele werkstations uit de Lenovo ThinkPad P-serie zijn ontworpen met mobile-first professionals in gedachten en bieden een ideale combinatie van kennis van werkstations, hoge niveaus van AI-ready prestaties en echte mobiliteit”, aldus Rob Herman, Vice President, Worldwide Workstation en Client AI Business bij Lenovo. “De nieuwe laptops uit de ThinkPad P-serie vertegenwoordigen het toppunt van werkstationinnovatie en zijn gebouwd om creatieve professionals, ingenieurs en datawetenschappers door complexe workflows te loodsen, waar ze ook moeten zijn.”

Lees meer details hier.


Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!