Witold Kepinski - 26 april 2024

ServiceNow boekt dubbele groeicijfers over eerste kwartaal 2024

ServiceNow heeft de cijfers over het eerste kwartaal van 2024 bekendgemaakt.  De totale omzet bedraagt een dikke 2,6 miljard dollar in Q1 2024, wat neerkomt op een groei van 24% op jaarbasis, 24% in constante valuta. De nettowinst bedraagt 347 miljoen dollar.

ServiceNow boekt dubbele groeicijfers over eerste kwartaal 2024 image

ServiceNow overtreft opnieuw de verwachtingen voor zowel omzetgroei als winstgevendheid, waarmee het sterke momentum van het bedrijf in de eerste maanden van 2024 wordt voortgezet. 

In het eerste kwartaal van dit jaar werden onder meer de overnames van het Nederlandse 4Industry en EY Smart Daily Management Application bekendgemaakt. 

“ServiceNow heeft een flitsende start gemaakt met een uitstekend eerste kwartaal,” zegt ServiceNow President en CEO Bill McDermott (foto). “Nu leiders op zoek zijn naar significante productiviteitsverbeteringen, heeft ServiceNow een first mover advantage dankzij jarenlange investeringen in AI-technologie en -talent. Onze GenAI-oplossingen zijn de snelst verkopende in de geschiedenis van het bedrijf. We zijn vereerd door het vertrouwen dat klanten in ons platform stellen. Door Now Assist AI in te bouwen in elke zakelijke workflow binnen elke organisatie, geven we mensen de kracht om meer te weten, meer te zorgen en meer te doen.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!