Witold Kepinski - 30 april 2024

Peet ICT verlengt samenwerking met Seasun

Succesvol samenwerken is het gezamenlijk realiseren van een doel, en elkaar hierin aanvullen en ondersteunen. Dat is wat Peet ICT en de ICT afdeling van Seasun al jaren doen.

Peet ICT verlengt samenwerking met Seasun image

Het glastuinbouwbedrijf uit Kapelle draait 24/7 door en Peet ICT ondersteunt als 2e lijns Support bij storingen buiten kantooruren. De ICT infrastructuur is in nauw overleg opgezet, ook verzorgt en onderhoudt Peet ICT nieuwe installaties, servers en netwerken.

Onlangs is de samenwerking bekroond met een contractverlenging van 5 jaar. Hiermee spreekt Jozua Lagendijk, Managing Director bij Seasun, zijn tevredenheid en vertrouwen naar Peet ICT uit. Als familiebedrijf werkt Seasun graag samen met lokale partners, Peet ICT sluit daar als trotse Zeeuwse onderneming perfect bij aan.

“Toen onze ICT afdeling laatst de migratie van onze e-mailomgeving had afgerond, bleken er buiten werktijd toch een aantal kleine storingen te zijn. Op dat moment staan de medewerkers van Peet ICT direct klaar om het ongemak op te lossen”, vertelt Jozua. Hij is naar eigen zeggen ‘supertevreden’ over de dienstverlening en kijkt, net als Peet ICT, uit naar de voortzetting van deze bloeiende samenwerking!

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!