Witold Kepinski - 01 mei 2024

Kaseya introduceert Kaseya 365 en Partner First Programma

Kaseya, leverancier van IT-beheer- en cyberbeveiligingssoftware voor managed service providers (MSP's) en kleine tot middelgrote bedrijven (MKB's), heeft de lancering aangekondigd van Kaseya 365, een abonnement waarmee MSP's sneller en eenvoudiger met klanten zaken kunnen doen.

Kaseya introduceert Kaseya 365 en Partner First Programma image

MSP's hebben nu naadloze toegang tot het beheren, beveiligen, back-uppen en automatiseren van alle omgevingen van hun klanten, tegen een fractie van de prijs die momenteel vereist is. Dit zal de eenheidseconomie voor MSP's veranderen, wat van de ene op de andere dag tot een aanzienlijke stijging van hun winstgevendheid zal leiden.

“Kaseya 365 is een monumentale game changer – een die de industrie op zijn kop zal zetten en haar toekomst zal stimuleren”, aldus Fred Voccola (foto), CEO van Kaseya. “Alles wat we de afgelopen tien jaar hebben gedaan, heeft ons naar dit moment geleid, en ik kan niet wachten om onze MSP's deze enorme voordelen te zien ervaren. Met Kaseya 365 hebben MSP's, mogelijk gemaakt door Kaseya, een enorm financieel en operationeel voordeel ten opzichte van hun collega's. Niet alleen zijn hun winsten 30-50% hoger, maar ze hoeven ook niet langer moeilijke beslissingen te nemen over welke technologie ze voor hun klanten moeten inzetten op basis van de kosten.”

Het Kaseya 365-abonnement is inclusief alle functionaliteit van monitoring en beheer op afstand (RMM), antivirusbescherming, eindpuntdetectie en respons (EDR), beheerde detectie en respons (MDR), patchbeheer, ransomware rollback en eindpuntback-up. Deze alles-in-één oplossing omvat ook twintig kernautomatiseringen om de workflow-efficiëntie aanzienlijk te verbeteren en fouten te verminderen.

“We werken voortdurend samen met klanten om te beoordelen welke diensten ze het meest nodig hebben – maar we moeten vaak aanbiedingen opofferen waar ze baat bij zouden hebben vanwege financiële beperkingen en de kopzorgen die voortkomen uit het beheren van te veel leveranciers en prijspunten”, aldus Kevin Damghani , Oprichter en CEO, IT Partners+. “De sector heeft al lang behoefte aan een oplossing als Kaseya 365, die alles wat een MSP nodig heeft onder één abonnement combineert. Kaseya 365 zal een ongelooflijk positieve impact hebben op ons bedrijf. We zullen meer waarde kunnen bieden, de kostenbesparingen zullen ons in staat stellen winstgevender te zijn en onze klanten zullen profiteren van diensten waarvan ze nooit hadden durven dromen dat ze in hun budget zouden passen.”

“Met Kaseya 365 weet ik dat ik mijn winst van de ene op de andere dag drastisch kan verhogen – en mijn klanten meer waar voor hun geld kan geven”, aldus Michael Goldstein, President en CEO van Lan Infotech. Het is een totaal no-brainer. Ik zal met gemak de meest competitieve MSP in de regio zijn. Er is geen betere oplossing voor de prijs.”

“Kaseya biedt zijn klanten altijd meer integraties, betere functies tegen een lagere prijs en geweldige ondersteuning en ideeën”, zegt Tim Conkle, CEO en oprichter van de 20 MSP. “Ze zijn een van de commercieel meest vriendelijke bedrijven om zaken mee te doen, en deze aankondiging is opnieuw een goed voorbeeld van wat u als Kaseya-partner kunt verwachten.”

Naast de lancering van Kaseya 365 heeft het bedrijf zijn Partner First Pledge onthuld, die flexibiliteit biedt en tegelijkertijd prioriteit geeft aan de winstgevendheid en prestaties van Kaseya's partners. De vijf belangrijkste initiatieven die zijn aangekondigd om deze belofte in gang te zetten zijn:

  • Alle producten aangeboden in overeenkomsten van één en drie jaar: Kaseya benadrukt opnieuw de beschikbaarheid van al zijn oplossingen via overeenkomsten van één en drie jaar. Hoewel de optie altijd is geboden, zullen contracten van één jaar nu meer in overeenstemming zijn met de prijsstelling van meerjarige contracten om partners meer betaalbaarheid te bieden met het aanpassingsvermogen van kortere termijnverplichtingen.
  • FLEXSpend: Kaseya lanceerde vorig jaar FLEXSpend for Backup om rekening te houden met de steeds veranderende behoeften van back-updiensten die het voor MSP's moeilijk maken om technologische beslissingen op de lange termijn te nemen. Door partners de mogelijkheid te geven om te schakelen tussen de back-upoplossingen van Kaseya, kunnen partners met dit programma hun risico's elimineren, hun bedrijf toekomstbestendig maken en hun aanbod afstemmen op de behoeften van de klant. Na het succes van dit ongelooflijk populaire initiatief heeft Kaseya besloten het programma uit te breiden naar het gehele portfolio. Nu kunnen klanten hun uitgaven van het ene product naar het andere herverdelen, ongeacht het pakket, om gelijke tred te houden met de veranderende behoeften van de markt.
  • Bescherming tegen catastrofaal klantverlies: Voor veel MSP's kan het verlies van een grote klant verwoestend zijn voor hun bedrijf. Bij Kaseya slagen we alleen als onze partners dat ook doen. We begrijpen de risico's die zij nemen en willen hen daarbij ondersteunen. Kaseya zal klanten nu de mogelijkheid bieden hun contracten aan te passen of aan te passen om rekening te houden met een aanzienlijk klantenverlies, zodat ze beter door moeilijke tijden heen kunnen komen.
  • Prijsvergrendelingsgarantie: In lijn met onze toewijding om partners topoplossingen aan te bieden tegen de meest concurrerende prijzen, garandeert Kaseya dat de prijzen die voor zijn oplossingen worden betaald, worden vastgelegd. Dit helpt klanten te beschermen tegen onvoorspelbare prijsstijgingen die bij sommige andere softwareleveranciers gebruikelijk zijn. De Price Lock Guarantee van Kaseya beperkt elke stijging van de productprijzen van huidige klanten tot maximaal 5%, plus eventuele aanpassingen die nodig zijn vanwege inflatie.
  • Maand-op-maand-contracten voor Datto BCDR: Met de herintroductie van maand-op-maand-contracten voor BCDR kunnen partners nu nieuwe Datto BCDR-abonnementen kopen of een bestaand contract verlengen volgens een maandelijks schema waarmee ze kunnen reageren op de steeds veranderende behoeften van hun klanten op een manier die de winstgevendheid beschermt en het evoluerende landschap van BCDR respecteert.

Voor meer details over prijzen en voor meer informatie over hoe u naar Kaseya 365 kunt migreren, kunt u hier terecht. Voor meer informatie over de Partner First Pledge kunt u hier terecht .

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!