Witold Kepinski - 02 mei 2024

Amazon Q Business is nu algemeen beschikbaar

Amazon Q Business is nu algemeen beschikbaar. Deze toepassing helpt volgens AWS de productiviteit van het personeel te verhogen met generatieve AI.

Amazon Q Business is nu algemeen beschikbaar image

Tijdens AWS re:Invent 2023 heeft AWS een voorproefje gegeven van Amazon Q Business, een door generatieve kunstmatige intelligentie (generatieve AI) aangedreven assistent die vragen kan beantwoorden, samenvattingen kan geven, inhoud kan genereren en veilig taken kan voltooien op basis van gegevens en informatie in bedrijfssystemen van organisaties.

Met Amazon Q Business kunnen klanten nu een veilige, persoonlijke, generatieve AI-assistent inzetten die de gebruikers in staat stelt creatiever, datagedreven, efficiënter, voorbereid en productiever te zijn, aldus AWS:  "Tijdens de preview hoorden we veel feedback van klanten en gebruikten we die feedback om prioriteit te geven aan onze verbeteringen aan de service. Vandaag kondigen we de algemene beschikbaarheid aan van Amazon Q Business met veel nieuwe functies, waaronder aangepaste plug-ins en een voorproefje van Amazon Q Apps, generatieve AI-aangedreven, op maat gemaakte en deelbare applicaties die natuurlijke taal gebruiken in één stap voor uw organisatie."

In een blogpost schetst AWS de belangrijkste kenmerken van Amazon Q Business en introduceert het nieuwe functies die nu beschikbaar zijn en de kenmerken van Amazon Q Apps bekijken. Lees meer hier.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!