Witold Kepinski - 06 mei 2024

Vijf IT-bedrijven groeien samen verder onder Qmunity Holding

In een strategische zet, gericht op het bevorderen van groei door te verbinden en te versterken, bouwen de Brabantse ondernemers Ard Smulders en Alex Otten aan hun groeiambitie. Door vijf IT-bedrijven de handen ineen te laten slaan onder Qmunity Holding B.V. is er grote stap gezet in deze ambitie. Voor Helder Telecom & ICT, Cubics IT, ITS, FourPoints en LOSNING ICT markeert dit een nieuwe fase, waarin het verrijken van elkaars waarde, en het stimuleren van gezamenlijke ontwikkeling, centraal staan.

Vijf IT-bedrijven groeien samen verder onder Qmunity Holding image

Qmunity draagt niet zonder reden haar naam; De opgerichte holding gelooft in verder komen door samenbrengen. In synergetische samenwerking op meerdere niveaus. Het doel van Qmunity is daarom om het beste uit ondernemingen en ondernemers te halen door het creëren van verbinding en het versterken van elkaars specialistische kennis. Vanuit gedeelde waarden en complementaire dienstverlening ontstaat een meerwaarde die groter is dan de som der delen. Samen groeien, is sterker groeien.

Verbinden op inhoud, proces en netwerk

Elke dochteronderneming brengt unieke krachten en mogelijkheden met zich mee. Qmunity richt zich op het ondersteunen en begeleiden van haar dochterondernemingen om deze optimaal te benutten. Door samenwerking continu te faciliteren en verbindingen te leggen op inhoud, proces en netwerk tussen de verschillende dochterondernemingen, bouwt Qmunity aan een gemeenschap waarin kennis en expertise vrijelijk worden gedeeld. Dit verrijkt niet alleen iedere dochter op zich, maar bekrachtigt ook het kennisniveau van de hele ‘community’.

Verhoogde veerkracht en efficiëntie

Het samengaan onder de holding is een belangrijk moment voor de betrokken bedrijven en hun stakeholders én vertegenwoordigt een krachtige stap in de richting van een succesvolle en duurzame toekomst. Een nieuw hoofdstuk van innovatie en groei. Niet alleen in omvang, maar ook in kwaliteit en impact. Zo blijven huidige en toekomstige deelnemende ondernemingen steeds voldoen aan de groeiende behoeften van klanten. Dit leidt tot een verhoogde veerkracht en efficiëntie, waardoor iedere onderneming binnen Qmunity beter in staat is om te concurreren en floreren in een steeds uitdagender zakelijk landschap.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!