Witold Kepinski - 10 mei 2024

Canalys Forums 2024 thema is 'Challenge, Change, Champion'

De Canalys Forums 2024, dat voor Nederlandse partners tussen 8-10 oktober plaatsvindt in Berlijn, nodigen leiders uit de industrie uit om het evoluerende technologielandschap te confronteren en te veroveren onder de vlag van ‘Challenge, Change, Champion’. Door middel van meeslepende sessies en strategische discussies kunnen deelnemers de inzichten van Canalys benutten om uitdagingen aan te gaan, innovatie te stimuleren en naar voren te komen als kampioenen van het kanaalecosysteem. Dit meldt Canalys analist Rachel Lashford in een blog.

Canalys Forums 2024 thema is 'Challenge, Change, Champion' image

De Canalys Forums 2024 dringen er bij de wereldwijde kanaalgemeenschap op aan om “uit te dagen, te veranderen, te kampioenen”. Het thema van dit jaar is een oproep tot actie voor elke kanaalleider die klaar is om zijn stempel te drukken op het snel evoluerende technologielandschap. De Canalys Forums 2024 vinden plaats in Berlijn, Miami en Bali en zijn ontworpen om verbindingen te bevorderen met de besluitvormers die er toe doen in het kanaal. Tijdens deze evenementen zullen zowel leverancierssponsoren als bezoekers deelnemen aan unieke, gerichte omgevingen die bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van strategie en partnerschap op hoog niveau. Het zijn plaatsen waar topchannelleiders – CEO's, SVP's en andere senior executives – samenkomen, niet alleen om te netwerken, maar ook om de toekomst van het IT-kanaallandschap vorm te geven.

Canalys voorspelt een stijging van de IT-uitgaven met 6,2% tot een buitengewone 4,94 biljoen dollar in 2024. De Canalys-forums in APAC, EMEA en Noord-Amerika zullen de regionale verhalen ontleden om een ​​mondiaal verhaal van vooruitgang en groei in kaart te brengen. Als toonaangevende brancheanalist op het gebied van partnerecosysteemintelligentie begeleidt Canalys evenementen die rijk zijn aan gegevens en onderzoek die leiden tot bruikbare inzichten. De nieuwste gegevens en onderzoeken van Canalys worden exclusief op de forums gedeeld en bestrijken cruciale groeigebieden zoals generatieve AI en cyberbeveiliging van cloudinfrastructuur, ondersteund door de invloed en impact van het kanaal. Dit zorgt ervoor dat elke sessie en elk gesprek niet alleen actueel is, maar ook toekomstgericht. De analyse die tijdens deze evenementen wordt gedeeld, is gebaseerd op diepgaande lokale kennis, mondiale leveranciers en kanaalrelaties, waardoor een genuanceerd en alomvattend inzicht in de sector wordt gegarandeerd.

De uitdaging omarmen

Uitdaging is een katalysator voor groei en de forums vormen het toneel voor uitdagingen die moeten worden omarmd. In een tijdperk dat wordt gekenmerkt door snelle verschuivingen en ontwrichtende technologieën, zijn de Canalys-forums de arena's waar kanaalleiders deze uitdagingen frontaal aanpakken. In 2024, met meer dan 50 verkiezingen die 45% van de wereldbevolking treffen, staan ​​de uitdagingen van politieke instabiliteit en energiezekerheid op ieders radar. Canalys-analisten en aanwezigen kunnen samen geconfronteerd worden met economische tegenwind, de impact van geopolitieke verschuivingen en de complexiteit van de nieuwste technologische ontwikkelingen. We erkennen dat elke uitdaging een kans voor innovatie biedt – van het benutten van generatieve AI tot het navigeren door de voortdurende complexiteit van cyberbeveiliging. Deelnemers krijgen een unieke kans om deze uitdagingen te ontleden, gewapend met het toonaangevende onderzoek en de toonaangevende gegevens van Canalys, zodat elke strategie kan worden ontwikkeld om te overwinnen en uit te blinken.

Stuurverandering

Verandering is de enige constante en op Canalys Forums 2024 is dit het terrein waar we doorheen navigeren. De rol van kanaalpartners is hierbij van cruciaal belang. Uit schattingen van Canalys blijkt dat meer dan 70% van de IT-uitgaven via het kanaal gaat. De Canalys-forums bieden een platform om veranderingen te navigeren en mee te gaan op de transformatiegolf van AI, vooral omdat Canalys voorspelt dat de opkomst van generatieve AI een meerjarige investeringscyclus zal creëren die het technologielandschap opnieuw vorm zal geven en tegen 2028 een kans van 159 miljard dollar zal opleveren.

Tijdens de sessies wordt de transformerende kracht van AI onderzocht, die klaar is om alle IT-segmenten te stimuleren. Terwijl we ons verdiepen in veranderingen, benadrukken de heropleving van de pc-markt en de strategische draai naar AI-compatibele servers het aanpassingsvermogen van de industrie. Canalys verwacht dat deze verschuivingen niet alleen de hardware-uitgaven zullen verjongen, maar ook de prioriteiten zullen herijken in de richting van beter presterende, AI-verbeterde oplossingen. Ondertussen zorgt de voortdurende evolutie van cyberveiligheidsdreigingen ervoor dat deze sector een broeinest van innovatie en investeringen blijft. Met een scherpe focus op opkomende technologieën, zoals XDR-, SASE- en CNAPP-platforms, zullen de Canalys Forums de strategieën uitpakken die nodig zijn om door dit steeds veranderende landschap te navigeren.

Clouddiensten versnellen opnieuw, aangewakkerd door grotere toezeggingen van bedrijven die zich voorbereiden op de volgende cloudmigratiegolf en AI-adoptie. De inzichten van Canalys onthullen het robuuste groeitraject van deze sector en benadrukken deze als een cruciaal veranderingsgebied binnen de technologie-industrie. Op dezelfde manier wordt verwacht dat de vraag naar beheerde IT-diensten groter zal zijn dan de totale IT-uitgaven. Deze diensten, met name die welke zich richten op cyberbeveiliging, applicatie- en cloudinfrastructuurbeheer, worden onmisbaar voor organisaties die op zoek zijn naar expertise te midden van de toenemende complexiteit.

Op de Canalys Forums 2024 is 'Verandering' niet alleen een gespreksonderwerp, maar ook een lens waardoor we de toekomst van de industrie onderzoeken. Het nodigt leiders uit om naar de technologische horizon te kijken, uitgerust met bruikbare inzichten uit het onderzoek van Canalys en de mogelijkheid om verbindingen op te bouwen om hun organisaties naar nieuw succes te leiden.

Kampioen worden

Kampioen zijn betekent leiden, uitblinken en het tempo bepalen dat anderen kunnen volgen. Elke sessie, panel en keynote op de Canalys Forums is gericht op het cultiveren van kampioenen uit de industrie. De evenementen bieden de mogelijkheid om kampioenen ter plaatse in elke regio te vieren met de prestigieuze Candefero Partner of the Year-prijzen. Het gaat om het erkennen van degenen die uitdagingen hebben omgezet in stapstenen en veranderingen in kansen. Als onderdeel van de exclusieve bijeenkomst van CEO's, SVP's en senior leiders zullen sponsors en deelnemers zich onder degenen bevinden die de toekomst vormgeven en de triomfen van de kanaalgemeenschap vieren.

Het verhaal van ‘Uitdaging, verandering, kampioen’ ontvouwen

Het verhaal van 'Challenge, Change, Champion' ontvouwt zich gedurende dagen van korte, scherpe inzichten, meeslepende discussies, netwerken en samenwerkingsmogelijkheden tegen de achtergrond van de rijke geschiedenis van Berlijn, de levendige cultuur van Miami en de rustige schoonheid van Bali. Het gaat om het vormen van allianties die u zullen helpen de uitdagingen van morgen aan te pakken, om de strategieën die de wind van verandering zullen benutten en om het leiderschap dat de kampioenen van het kanaal-ecosysteem zal creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe u zich bij ons kunt aansluiten als kanaalpartnerbezoeker, distributeurondersteuner, mediapartner of sponsor op de Canalys Forums 2024.

EMEA: 8 – 10 oktober, Berlijn, Duitsland

Noord-Amerika: 22 – 24 oktober, Miami, Florida

APAC: 3 – 5 december, Bali, Indonesië

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!