Witold Kepinski - 07 mei 2024

VMware Cloud op AWS blijft bestaan, ondanks geruchten over verdwijning

Er waren de afgelopen tijd valse geruchten dat VMware Cloud op AWS zou verdwijnen. Deze geruchten zorgden voor onnodige onrust bij trouwe klanten die al jaren gebruik maken van de service. Broadcom CEO Hock Tan wil hierbij benadrukken dat VMware Cloud op AWS springlevend is en klanten de vertrouwde service blijven kunnen gebruiken.

VMware Cloud op AWS blijft bestaan, ondanks geruchten over verdwijning image

"Klanten over de hele wereld hebben hun bedrijfsapplicaties naadloos gemigreerd naar VMware Cloud on AWS om de schaal- en flexibiliteitsvoordelen van de publieke cloud te combineren met de beveiligings-, veerkracht- en prestatievoordelen van de private cloud. VMware lanceerde dit aanbod bijna zeven jaar geleden voor het eerst met AWS en het voldoet nog steeds aan de behoeften van klanten", aldus Tan.

Valse berichten

"Helaas zijn er valse berichten dat VMware Cloud op AWS mogelijk zal verdwijnen, wat onnodige zorgen baart onder onze trouwe klanten die de service al jaren gebruiken. We handelen snel om deze verkeerde informatie te corrigeren, omdat, zoals Winston Churchill terecht zei: “Een leugen gaat de halve wereld rond voordat de waarheid de kans krijgt om zijn broek aan te trekken.” Ik ben blij te kunnen melden dat de service leeft, beschikbaar is en de strategische bedrijfsinitiatieven van onze klanten blijft ondersteunen, net zoals altijd."

De CEO vervolgt: "Dus dit is wat er echt aan de hand is. VMware Cloud op AWS wordt niet langer rechtstreeks verkocht door AWS of zijn kanaalpartners. Het is zo simpel. Wat dit betekent is dat klanten die eerder VMware Cloud on AWS van AWS kochten, nu met Broadcom of een geautoriseerde Broadcom-reseller zullen samenwerken om hun abonnementen te verlengen en hun omgevingen uit te breiden. Klanten met actieve abonnementen van één of drie jaar met maandelijkse betalingen die bij AWS zijn gekocht, blijven tot het einde van hun looptijd door AWS gefactureerd."

'Sector getransformeerd'

"VMware Cloud on AWS heeft de sector getransformeerd door een betrouwbare oplossing te bieden om VMware-workloads van ondernemingen naar de publieke cloud te verplaatsen zonder de dure, tijdrovende en onvoorspelbare refactoring en migraties die gepaard gaan met native public cloud-services. Het transformeerde ook de sector door de SDDC-software van VMware op ondernemingsniveau te presenteren. Tegenwoordig leveren we dezelfde software in de publieke cloud en op locatie als VMware Cloud Foundation (VCF), waardoor organisaties hun infrastructuur kunnen moderniseren met de best mogelijke TCO, met de flexibiliteit en draagbaarheid om hun werklasten te verplaatsen en uit te voeren waar ze maar willen - in hun eigen omgeving. prem private cloud, in hyperscale clouds of in VMware Cloud Service Provider-clouds", aldus Tan.

"Dus nogmaals: VMware Cloud on AWS blijft klanten bedienen zoals het altijd heeft gedaan."

Lees de blog van Hok Tan.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!