Witold Kepinski - 08 mei 2024

Coolblue gaat nieuwe winkel openen in Rotterdam

Coolblue opent in juli een nieuwe winkel in het centrum van Rotterdam. Deze komt aan de Hoogstraat. De huidige winkel aan het Oostplein verhuist met de opening naar de nieuwe locatie die 2 keer zo groot is. Klanten kunnen straks op 2 verdiepingen producten ervaren.

Coolblue gaat nieuwe winkel openen in Rotterdam image

In juli opent Coolblue een nieuwe winkel in het centrum van Rotterdam. Deze komt aan de Hoogstraat 196A. De huidige winkel aan het Oostplein in Rotterdam verhuist met de opening naar de nieuwe locatie die 2 keer zo groot is.

Product ervaren

Jos Groenendijk, Head of Stores bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort kan dit ook in onze nieuwe - 2 keer grotere - winkel in Rotterdam.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort ook terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones, tablets en Apple accessoires én het ophalen van online bestellingen.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!