Wouter Hoeffnagel - 12 mei 2024

Cloudflare for Unified Risk Posture ondersteunt CISO's bij aanpak cyberrisico's

Cloudflare introduceert Cloudflare for Unified Risk Posture. Het gaat om een pakket aan risicobeheeroplossingen die het identificatie-, evaluatie- en beheerproces stroomlijnen voor cyberdreigingen die een risico vormen voor organisaties in alle omgevingen. Dit geeft klanten een completer beeld van cyberrisico's.

Cloudflare for Unified Risk Posture ondersteunt CISO's bij aanpak cyberrisico's image

Opkomende technologieën en nieuwe, state-of-the-art aanvalsmethoden zijn de drijvende krachten achter een aardverschuiving in de race tussen kwaadwillenden en bedreigden. Organisaties moeten nu meer dan ooit de handmatige inspanningen zien te beperken die nodig zijn om hun beveiliging in stand te houden en de zichtbaarheid in alle kwetsbare omgevingen te verbeteren.

Maar met op zichzelf staande beveiligingstools en deeloplossingen is het bijna onmogelijk om risico's op een holistische manier te beoordelen en te beperken. CISO's hebben een eenvoudige en complete aanpak nodig om de controle over alle aanvalsvectoren terug te krijgen, of het nu interne gevaren zoals interne bedreigingen en phishingfraude zijn, of externe dreigingen zoals zero-day exploits en datalekken.

Risico's aanpakken

Cloudflare for Unified Risk Posture ondersteunt CISO's bij het aanpakken van risico's. Het biedt een centraal platform dat dreigingen beoordeelt, indicatoren uitwisselt en dynamische controles in het hele bedrijf afdwingt. Dit pakket is gebouwd op het wereldwijde netwerk van Cloudflare.

Het pakket maakt onder meer beleid voor alle gebruikers en applicaties aan te passen op basis van unieke risicoscore mogelijk. Ook geeft het een holistischer en completer beeld van het dreigingslandschap. Cloudflare for Unified Risk Posture maakt ook het toepassen van lokale controle op wereldwijde schaal mogelijk.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!