Witold Kepinski - 15 mei 2024

Inriver roept Ctac bij PIMpoint Europe uit tot EMEA-partner van het jaar 2023

Ctac, Business- en Cloud integrator, is op de jaarlijkse PIMpoint Europe conferentie door Inriver bekroond met de 2023 Partner of the Year - EMEA award.

Inriver roept Ctac bij PIMpoint Europe uit tot EMEA-partner van het jaar 2023 image

PIMpoint is het grootste evenement ter wereld dat gericht is op productinformatie management. Het evenement brengt meer dan 600 internationale PIM-experts uit diverse sectoren en achtergronden bij elkaar om samen het gesprek aan te gaan, ideeën en praktische inzichten uit te wisselen en te leren hoe PIM hun bedrijven kan transformeren.

Inriver partner van het jaar 2023 - EMEA, Ctac

Ctac valt op door een sterke toewijding en uitzonderlijke samenwerking. Het bedrijf blinkt uit in het benutten van het Inriver PIM-platform voor effectief productinformatiebeheer, waarbij ze blijk geven van uitstekende vaardigheid. Ctac's vernieuwende kijk op het implementeren van iInriver-oplossingen, op maat van de unieke behoeften van hun klanten, garandeert een maximaal rendement en toepassing door de gebruiker. Hun aanpak bevordert de werking van het platform en maakt de PIM-capaciteiten van hun klanten toekomstbestendig. Ctac legt zich toe op klanttevredenheid en langetermijnrelaties gebaseerd op vertrouwen en openheid. Ze bieden doorlopende ondersteuning en halen het maximale uit de investering van de klant. Ze leveren steevast meetbare resultaten, waaronder aanzienlijke verbeteringen van de marktintroductietijd, de kwaliteit van productgegevens en bedrijfsefficiëntie. Wij stellen het partnerschap van Ctac op prijs en kijken uit naar toekomstige successen samen.

Danny Pieters, Business Unit Manager Data bij Ctac: We zijn zeer verheugd om deze prijs in ontvangst te nemen als erkenning voor onze samenwerking en expertise. We waarderen ons prettige partnerschap samenwerking met inriver en het feit dat inriver ons benoemt tot een van hun strategische partners, waardoor we kunnen samenwerken aan continue verbeteringen, zodat we de ambities van onze klanten kunnen realiseren.

Over de awards

De medewerkers van inriver kunnen klanten en partners uit het ecosysteem nomineren voor de awards, waarna elke inzending wordt beoordeeld en geselecteerd door inriver’s managementteam.

"Iedereen die dit jaar een award ontvangt, heeft een buitengewone bijdrage geleverd aan de innovatie en groei en heeft daarbij hun organisatie getransformeerd om klaar te zijn voor nieuwe technologieën", aldus Rohit Goyal, Chief Executive Officer bij inriver. "Het is inspirerend om te zien hoe onze klanten en partners het voortouw nemen om een antwoord te bieden op de veranderende markt en regelgeving. Ik wil hen dan ook stuk voor stuk bedanken voor hun partnerschap en leiderschap in de sector, namens het hele inriver-team."

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
V2 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!