Witold Kepinski - 16 mei 2024

Infinigate onthult groeiplannen voor het boekjaar 2024-2025

De Infinigate Group, een technologieplatform en vertrouwde adviseur op het gebied van cyberbeveiliging, cloud- en netwerkinfrastructuur, bleef groeien tijdens het boekjaar dat eindigde in maart 2024, ondanks een uitdagende markt die werd getroffen door de economische neergang in Europa.

Infinigate onthult groeiplannen voor het boekjaar 2024-2025 image

De MEA-regio was het hoogtepunt van het afgelopen boekjaar en kende een groei met dubbele cijfers en gezonde winstmarges. Starlink, onderdeel van de Infinigate Group, presteerde beter dan de markt en genereerde een groei van 26% in MEA. In heel Europa werd Infinigate getroffen door de algehele vertraging van de economie, die in een langzamer tempo groeide.

Tijdens het boekjaar 2023-2024 legde de Infinigate Group zijn strategische focus op het genereren van terugkerende inkomsten uit Software & Services, waarbij recordprestaties werden geleverd, waarbij software meer dan 70% van de totale omzet vertegenwoordigde en de SaaS-gerelateerde inkomsten een groei van 25% lieten zien. vergeleken met vorig jaar.

Mijlpalen

Het afgelopen jaar heeft Infinigate een aantal  mijlpalen bereikt, waaronder:

  • Succesvolle afronding van de integratie van overgenomen bedrijven, resulterend in synergetische winsten.
  • Uitbreiding van het leveranciersportfolio om het aanbod van de beste oplossingen uit te breiden die alle aspecten van cyberbeveiliging, cloud- en netwerkinfrastructuur aanpakken.
  • Introductie van Infinigate Financial Services, om partners te helpen de beperkingen van CapEx en cashbudgetten aan te pakken, waardoor inkomstenstromen op de lange termijn veilig worden gesteld zonder dat dit invloed hoeft te hebben op hun contanten.
  • Lancering van ID Connect, Infinigate's toegangspoort tot naadloze digitale transacties en diensten met toegevoegde waarde om partnergroei mogelijk te maken, inclusief clouddiensten, technische training, professionele marketing en de volledig operationele opzet van het Infinigate Cloud-platform, dat Infinigate's 'Secure the Cloud/Secure' levert the Network’-waardepropositie, die momenteel 6.000 CSP’s, MSP’s en MSSP’s aanspreekt en jaarlijks terugkerende inkomsten van $200 miljoen genereert.

Voor het nieuwe boekjaar (2024-2025) zal Infinigate zich concentreren op het versterken van haar partnerschappen met de ecosystemen van Corporate System Reseller en Global System Integrator, op het versnellen van de snelgroeiende ontwikkeling van onze SaaS-activiteiten en op het verrijken van de waardepropositie van onze Cloud Center of Excellence, ontworpen om onze Cloud Service Providers (CSP's), Managed Service Providers (MSP's) en Managed Security Service Providers (MSSP's) gemeenschappen te helpen en ondersteunen.

Dienstverlening

Infinigate investeert ook in het versnellen van zijn professionele dienstverleningsactiviteiten, als technologieplatform en vertrouwde adviseur op het gebied van cyberbeveiliging, cloud- en netwerkinfrastructuur, gebouwd op basis van zijn grote contingent deskundigen op het gebied van professionele dienstverlening.

“Het duidelijke doel van Infinigate is het bereiken van wereldwijde dekking. Het komende jaar zal Infinigate zowel organisch als acquisitief uitbreiden, zijn EMEA-voetafdruk vergroten en voortbouwen op zijn unieke aanbod, gericht op cybersecurity-specialisme, als een vertrouwde adviseur voor kanaalpartners. We mikken op een omzet van €5 miljard voor het boekjaar 2027-2028, waarmee we de aanhoudende groei van de cyberbeveiligingsmarkt onderscheppen, gestimuleerd door de strategische programma’s en initiatieven van het bedrijf.” Klaus Schlichtherle, CEO van de Infinigate Group, zei.

Denis Ferrand-Ajchenbaum, Chief Growth Officer (CGO) van Infinigate, voegde hieraan toe: “We zullen de groei van onze channel- en leverancierspartners het komende jaar stimuleren en ondersteunen, door ons gezamenlijk te richten op nieuwe kansen, geleid door onze slimme data-analyse en de daaraan gerelateerde leadgeneratie-engine. We hebben een aanzienlijke kans met de Infinigate-clouddiensten en onze digitale dienstenhub om onze MSP- en MSSP-dekking uit te breiden in een zeer dynamische markt, die investeert in cyberbeveiliging als prioriteit, en waar de vraag naar beheerde IT-diensten toeneemt naarmate de complexiteit toeneemt. en organisaties zoeken expertise.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!