Wouter Hoeffnagel - 17 mei 2024

Micros behaalt Platinum Partnerstatus van ASUS

De Rotterdamse IT-dienstverlener Micros behaalt de hoogste partnerstatus van ASUS: de Platinum Partnerstatus. De bedrijven gaan daarnaast een strategische samenwerking aan op de zorgsector, zoals GGZ-instellingen en verpleeg & thuiszorg organisaties. Micros beschikt over aanvullende certificeringen en specialisaties voor het bedienen van deze sector.

Micros behaalt Platinum Partnerstatus van ASUS image

De Platinum Partnerstatus wordt door ASUS toegekend aan partners die uitblinken in het leveren van uitzonderlijke prestaties en toewijding aan ASUS-producten en -oplossingen. "Wij hebben inmiddels verschillende mooie projecten samen met Micros bij diverse zorginstellingen gerealiseerd. Die variëren van het leveren van de werkplek hardware met eventuele logistieke dienstverlening tot het opzetten van een Intune & Autopilot omgeving door Micros voor deze instellingen. Voor ASUS is deze samenwerking in de zorgsector een prachtig voorbeeld hoe wij met partners als Micros succesvol kunnen en willen zijn", aldus Anne van Egmond - Channel Manager bij ASUS Business.

Johan Vavier, die de commerciële leiding over Micros heeft, vult aan: "Vanuit de diverse zorginstellingen kwam met regelmaat de vraag bij ons voor een alternatief voor de andere gevestigde merken en dan met name de geautomatiseerde werkplekken zoals notebooks. Daarin merken wij dat de prijs van de devices als een zeer belangrijk element gezien wordt. Wel was de service afhandeling en de kwaliteit een doorslaggevende factor voor ons om ook echt met ASUS te gaan werken bij zorgklanten, dit hebben we dan ook zorgvuldig onderzocht. Het lukt ASUS om hier zeer competitief in te zijn maar zonder in te leveren op de kwaliteit van de devices.”

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!