Witold Kepinski - 16 mei 2024

ASUS kondigt Platinum Partnerstatus aan voor Micros

De IT-dienstverlener Micros uit Rotterdam heeft de hoogste partnerstatus bereikt van ASUS en is bekroond met de Platinum Partnerstatus. Deze erkenning wordt toegekend aan partners die uitblinken in het leveren van uitzonderlijke prestaties en toewijding aan ASUS-producten en -oplossingen. Inmiddels heeft Micros zich bewezen als een betrouwbare partner die de hoogste normen van service en expertise handhaaft.

ASUS kondigt Platinum Partnerstatus aan voor Micros image

Daarnaast kondigen beide bedrijven een strategische samenwerking aangericht op de zorgsector zoals bijvoorbeeld GGZ-instellingen en verpleeg & thuiszorg organisaties. Hiervoor heeft Micros ook verschillende aanvullende certificeringen en specialisaties gehaald, wat resulteert in prioritaire ondersteuning voor deze zorgklanten, een hoog kennisniveau en extra financiële middelen die Micros zal gaan inzetten in de zorgmarkt.

‘’ Wij hebben inmiddels verschillende mooie projecten samen met Micros bij diverse zorginstellingen gerealiseerd. Die variëren van het leveren van de werkplek hardware met eventuele logistieke dienstverlening tot het opzetten van een Intune & Autopilot omgeving door Micros voor deze instellingen. Voor ASUS is deze samenwerking in de zorgsector een prachtig voorbeeld hoe wij met partners als Micros succesvol kunnen en willen zijn.’’ aldus Anne van Egmond - Channel Manager bij ASUS Business.

Zorg

Johan Vavier die de commerciële leiding over Micros heeft vult aan ‘’Vanuit de diverse zorginstellingen kwam met regelmaat de vraag bij ons voor een alternatief voor de andere gevestigde merken en dan met name de geautomatiseerde werkplekken zoals notebooks. Daarin merken wij dat de prijs van de devices als een zeer belangrijk element gezien wordt. Wel was de service afhandeling en de kwaliteit een doorslaggevende factor voor ons om ook echt met ASUS te gaan werken bij zorgklanten, dit hebben we dan ook zorgvuldig onderzocht. Het lukt ASUS om hier zeer competitief in te zijn maar zonder in te leveren op de kwaliteit van de devices.”

Tot slot geeft Rick Wolfs verantwoordelijk bij ASUS Business voor de zorgklanten aan zeer content te zijn over deze samenwerking. ‘’ASUS heeft een klantgerichte focus en daarom werken wij nauw samen met gespecialiseerde partners in de zorg. Als ASUS vinden wij het belangrijk om een complete dienstverlening aan te bieden aan onze klanten. We hebben ervaren dat snel schakelen en korte lijnen als meerwaarde wordt gezien. Daarom werken wij nauw samen met Micros in de zorg."

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!