Redactie - 17 mei 2024

Partnercontent: EGP: “Je hoeft niet vast te zitten aan techreuzen”

Wil je afhankelijk zijn van techreuzen? Private-cloud-leverancier EGP roept IT-partners op om zichzelf die vraag te stellen, zeker na de overname van VMware door Broadcom en alle onzekerheid die daar nog altijd bij komt kijken.

Partnercontent: EGP: “Je hoeft niet vast te zitten aan techreuzen” image

“Nu is VMware in de ogen van velen de gebeten hond en lijkt Microsoft een soort reddende engel”, zegt Hans Spuijbroek, bij EGP verantwoordelijk voor Business Partner Development. “Maar wil je wel afhankelijk zijn van Microsoft? Hebben zij het belang van de IT-partner altijd bovenaan hun prioriteitenlijst staan? Bieden zij de continuïteit en de vrijheid die je als IT-partner wilt?”

'Voorkom afhankelijkheid'

“Wij raden partners aan om niet afhankelijk te zijn van welke techreus dan ook”, zegt hij stellig. “Want waar aandeelhouderswaarde het belangrijkste is, komt klanttevredenheid altijd in het geding.”

EGP biedt een alternatief: cloudoplossingen die voorspelbaar, flexibel en Nederlands zijn. “We voldoen aan alle normen, inclusief NIS2 en zijn het enige Nederlandse cloudbedrijf met een ISO22301-certificering voor business continuity.”

EGP heeft een multi-hypervisor-strategie en daarmee krijgen partners hun controle terug, legt Spuijbroek uit. “Die strategie houdt in dat je kunt kiezen welke leverancier voor de software zorgt die fungeert als de laag tussen de hardware en het besturingssysteem dat virtualisatie mogelijk maakt. Je kunt daarin ook overstappen, als dat nodig is. Daarmee bieden we je de flexibiliteit om écht los te komen van de techreuzen.”

Meer info? Bel Hans Spuijbroek 0168 - 380 151 of mail hans@egp.cloud

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!