Witold Kepinski - 17 mei 2024

Blackstone verwerft meerderheidsbelang in Priority Software

Blackstone heeft aangekondigd dat het een meerderheidsbelang heeft verworven in Priority Software, een leverancier van bedrijfskritische bedrijfssoftware. De investering zal de positie van Priority Software versterken in de ERP-softwaremarkt en de verdere groei van het bedrijf in alle sectoren en markten ondersteunen.

Blackstone verwerft meerderheidsbelang in Priority Software image

Priority Software biedt bedrijfskritische applicaties en ERP-oplossingen voor verschillende sectoren, waaronder retail, horeca en onderwijs. De uitgebreide productsuite van het bedrijf wordt ondersteund door een netwerk van meer dan 100 partners wereldwijd. De oplossingen van Priority Software helpen bedrijven complexe processen te automatiseren, gegevensbeheer te centraliseren en de winstgevendheid te verhogen.

Groei versnellen

Priority Software is een leider geworden in de ERP-markt door het ontwikkelen van bedrijfsapplicatiesoftware die tegemoetkomt aan de holistische behoeften van bedrijven in alle sectoren, aldus Yifat Oron, Senior Managing Director bij Blackstone. Hij is ervan overtuigd dat Blackstone een waardevolle partner kan zijn voor Priority Software bij het versnellen van de groei en het versterken van de positie van het bedrijf in de markt.

Sagive Greenspan, CEO van Priority Software, is verheugd over de samenwerking met Blackstone: De steun van Blackstone stelt zijn bedrijf in staat om de marktpenetratie te verdiepen en de positie als leider in de sector te verstevigen.

De bestaande investeerders TA Associates en Fortissimo Capital zullen hun aandelen doorrollen in het nieuwe bedrijf.

Lees meer hier.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!