Witold Kepinski - 17 mei 2024

Randstad Digital neemt AI specialist Torc over

Randstad, een talentbedrijf, maakt bekend dat Randstad Digital het bedrijf Torc heeft overgenomen - een AI-aangedreven talentmarktplaatsplatform van de volgende generatie met wereldwijd meer dan 25.000 ingeschreven digitaal talent, met een specifieke huidige nadruk op LATAM, de VS en India.

Randstad Digital neemt AI specialist Torc over image

Torc maakt met zijn AI-gestuurde platform een ​​op vaardigheden gebaseerde matching mogelijk om digitaal talent te verbinden met klanten over de hele wereld. Door deze overname kan Randstad Digital, een toonaangevend digital enablement-bedrijf, de toegang van klanten tot digitaal talent, waaronder mondiale leveringscentra, verder versnellen om haar digitale ambities op het gebied van cloud, data, digital engineering en klantervaring te verwezenlijken.

"De overname van Torc versterkt Randstads partner voor talentstrategie in onze digitale specialisatie. Digitale transformatie heeft wereldwijd op schaal en snelheid toegang nodig tot gespecialiseerd talent. Torc zal met zijn AI-aangedreven talentmarktplaats op ondernemingsniveau de talentervaring en snelheid van levering opnieuw definiëren en de mogelijkheden van Randstad Digital versterken om de digitale transformatie van onze klant mogelijk te maken", zegt Sander van 't Noordende, CEO van Randstad.

Open Talentplatforms

“Terwijl bedrijven het digitale bedrijfsmodel opnieuw definiëren, blijft de vraag naar gespecialiseerde vaardigheden op het gebied van AI, Cloud, Data en CX toenemen”, aldus Venu Lambu, CEO van Randstad Digital. “De overname van Torc is een direct antwoord op deze evolutie en de behoeften van de klant. Het vergroot onze toegang tot een breed scala aan talenten en een robuuste ontwikkelaarsgemeenschap, van beoordeling tot productiviteit. We zijn zeer verheugd om Michael Morris, CEO en medeoprichter van Torc, en zijn team, een leider in de sector op het gebied van open talentplatforms, te verwelkomen bij Randstad Digital.”

"Recognize is er trots op Torc te hebben geïncubeerd samen met een managementteam dat visionairs zijn en voorop lopen op het gebied van open talentplatform-innovatie. Als onderdeel van Randstad Digital zal Torc de adoptie van AI-ondersteunde talentervaring en -levering verder versnellen. Samen zullen zij de het leveringsmodel van de volgende generatie voor technologie en digitale vaardigheden en diensten”, aldus Francisco D'Souza, medeoprichter en managing partner van Recognize.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!