Witold Kepinski - 28 mei 2024

Cegeka treedt toe tot Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

IT-specialist Cegeka sluit zich aan bij de Microsoft Intelligent Security Association (MISA). Deze belangrijke stap versterkt Cegeka’s focus op cyberbeveiliging en biedt klanten nog betere bescherming tegen de toenemende cyberdreigingen.

Cegeka treedt toe tot Microsoft Intelligent Security Association (MISA) image

MISA is een ecosysteem van onafhankelijke softwareleveranciers en beveiligingsdienstverleners die samenwerken met Microsoft om complete beveiligingsoplossingen te leveren. De toetreding van Cegeka benadrukt hun toewijding aan geavanceerde beveiligingsoplossingen, zoals Managed Detection & Response (MDR)-diensten, die naadloos geïntegreerd zijn met de securityproducten van Microsoft.

“Onze toetreding tot MISA bevestigt onze expertise in cyberbeveiliging,” zegt Fabrice Wynants, Global Director Cybersecurity & Networking bij Cegeka. “Het is onze missie om de digitale veiligheid van onze klanten te waarborgen.” Cegeka werd onlangs nog voor het tweede jaar op rij door Whitelane Research erkend als de nummer één in security in de Belux. “Onze deelname aan MISA versterkt onze positie op de markt en stelt ons in staat om onze klanten nog betere cybersecurity oplossingen te bieden.”

"Door onze globale aanpak profiteren ook Nederlandse klanten van alle voordelen van dit partnership en kunnen wij hen helpen bij het optimaliseren van hun digitale weerbaarheid" zegt Frank Voskeuil, Directeur Cybersecurity & Networking Cegeka Nederland.

Cyberweerbaarheid van organisaties verhogen

In het huidige digitale landschap is het cruciaal om organisaties te beschermen tegen toenemende cyberdreigingen. De samenwerking tussen Cegeka en Microsoft binnen MISA faciliteert de uitwisseling van belangrijke informatie over cyberdreigingen en best practices. Hierdoor kunnen klanten profiteren van robuuste en geavanceerde beveiligingsmaatregelen om cyberweerbaar te worden.

"We zijn verheugd om Cegeka te verwelkomen bij MISA,” zegt Nikoleta Gamanova, Security Partner Strategy Manager EMEA bij Microsoft. "Cegeka's commitment aan topkwaliteit in cybersecurity is noemenswaardig. Deze samenwerking is niet alleen een belangrijke stap voor Cegeka, maar versterkt ook ons gezamenlijk vermogen om ons te wapenen tegen voortdurend evoluerende cyberdreigingen.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!