Witold Kepinski - 05 juni 2024

ConnectWise introduceert AI-Powered ConnectWise Security360

ConnectWise, aanbieder van software voor Managed Service Providers (MSP’s), heeft ConnectWise Security360 onthuld, waarmee MSP’s beveiligingsgegevens uit ongelijksoortige tools kunnen consolideren en standaardiseren, waardoor een uitgebreid overzicht van het aanvalsoppervlak van hun klanten.

ConnectWise introduceert AI-Powered ConnectWise Security360 image

Door de kracht van ConnectWise Security360 te benutten, kunnen MSP's het volledige potentieel van hun beveiligingstools benutten, waardoor ze de detectie van bedreigingen kunnen verbeteren, de responsinspanningen kunnen stroomlijnen en de beveiligingspositie van hun klanten voortdurend kunnen optimaliseren, aldus het Amerikaanse softwarebedrijf uit Florida.

ConnectWise Security360 stelt MSP's in staat alle gegevens van verschillende beveiligingstools samen te voegen (bijvoorbeeld eindpuntdetectie en -respons; risicobeheer; kwetsbaarheids- en patchbeheer; SIEM; compliance; beheer op afstand) en vervolgens deze invoer te normaliseren om een ​​MSP-beveiligingsscore af te leiden. Deze score communiceert duidelijk de risicoblootstelling binnen het klantenbestand van de MSP's en stelt hen in staat de effectiviteit van hun beveiligingsdiensten te visualiseren. Het helpt MSP's ook bij het identificeren van de problemen die onmiddellijke aandacht vereisen voor herstel.

Een aanzienlijke cybersecurity-uitdaging voor MSP's komt voort uit het beheren van de enorme hoeveelheid gegevens die door talloze IT-beveiligingstools wordt gegenereerd, wat vaak leidt tot handmatige gegevensaggregatie en analyse-inspanningen, blinde vlekken, gereedschapsmoeheid en een reactieve in plaats van proactieve benadering van beveiliging. Volgens Canalys bestaat de cyberbeveiligingspraktijk van MSP's niet langer uit één of twee producten, maar uit een hele reeks van zes of meer producten, waardoor de uitdagingen met betrekking tot op silo's gebaseerde tools en de hoeveelheid gegevens die ze nodig hebben om te aggregeren en te normaliseren toenemen.

“Een van de meest frustrerende aspecten van het beheren van een modern beveiligingslandschap is het moeten nemen van een op risico’s gebaseerde beslissing in de wetenschap dat de gegevens wel beschikbaar zijn, maar niet direct beschikbaar zijn”, zegt Ameer Karim, EVP en GM Cybersecurity and Data Protection bij ConnectWise. “Met trots introduceren we ConnectWise Security360, een game-changer voor MSP’s omdat het hen in staat stelt betere realtime, op risico gebaseerde beslissingen te nemen door hun beveiligingsgegevens om te zetten in betekenisvolle inzichten, waardoor waarschuwingsmoeheid wordt verminderd, de efficiëntie wordt verbeterd en de risico’s worden geminimaliseerd. het risico op fouten. Met een eenvoudig te gebruiken interface die is gebouwd voor zowel beveiligingsexperts als niet-beveiligingsexperts, stelt het nieuwe MSP-scoresysteem in ConnectWise Security360 MSP's in staat om met vertrouwen de beveiligingshouding van hun klanten te beheren.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!