Witold Kepinski - 07 juni 2024

Veel IT-distributeurs op Canalys Forums 2024

De verwachtingen voor de Canalys Forums van 2024 worden steeds groter, waar het thema van dit jaar, 'Challenge, Change, Champion', belooft een indrukwekkende reeks IT-distributeurs samen te brengen die graag door het evoluerende technologielandschap willen navigeren.

Veel IT-distributeurs op Canalys Forums 2024 image

De Canalys Forums, die plaatsvinden in Berlijn, Miami en Bali, zijn lange tijd een hoeksteen geweest voor IT-kanaalprofessionals en bieden een platform van onschatbare waarde voor distributeurs, leveranciers en wederverkopers om te netwerken, inzichten te delen en de digitale transformatie vooruit te helpen.

De eerste golf van distributeurs die wordt aangekondigd, omvat 32 van de belangrijkste bedrijven die momenteel in het kanaal actief zijn: ALSO, Arrow Electronics, Axiz, Bluechip Infotech, Bluechip Infotech New Zealand, Copaco, Crayon, D&H Distributing, Dicker Data, Distology, e92plus, Exclusieve netwerken, Infinigate, Ingram Micro, Leader, Licencias OnLine, Networld, Northamber, Pax8, Prianto, Procurri, QBS Software, Redington, SEC Datacom, Sherweb, SolutionBox, Starcenter, Tech Data, TD SYNNEX, VST ECS Filipijnen, Westcoast en Westcon .

TD SYNNEX keert dit jaar terug als wereldwijde distributeurondersteuner. Patrick Zammit, COO, TD SYNNEX zei: “ De Canalys Channels Forums bieden consequent een fantastische kans om strategische inzichten in de sector te verwerven en deel te nemen aan tot nadenken stemmende en zinvolle discussies met onze partners in het IT-ecosysteem. We kijken ernaar uit om deel te nemen aan het gesprek en contact te maken met onze kanaalpartners tijdens de evenementen wereldwijd.”

Jesper Trolle, CEO van Exclusive Networks, een andere wereldwijde supporter van de Forums, zei: “Als langdurig supporter van de Canalys Forums kan ik getuigen van de enorme waarde en impact die ze hebben op het creëren van betekenisvolle verbindingen voor bedrijfsgroei. Ik nodig al onze kanaalpartners van harte uit om samen met ons spannende mogelijkheden te ontdekken om samen de toekomst van het bedrijfsleven vorm te geven.”

Uitdagingen zijn katalysatoren voor groei, en de Canalys Forums stellen leiders in staat om deze frontaal aan te pakken, waardoor innovatie en strategische uitmuntendheid worden bevorderd. Analisten en aanwezigen van Canalys zullen gezamenlijk economische en technologische verschuivingen aanpakken, waarbij gebruik wordt gemaakt van generatieve AI, geavanceerde cybersecurity-inzichten en baanbrekend onderzoek om succesvolle strategieën te ontwikkelen, waardoor verandering wordt gestimuleerd en als kampioenen naar voren komen.

In deze geest zei Eric Nowak, president van Global Enterprise Computing Solutions Business, Arrow Electronics , de derde mondiale ondersteuner van het Forum: “In een steeds evoluerend landschap van technologie en bedrijfsmodellen vormen de Canalys Forums een unieke hub waar marktleiders komen kanaalpartners en leveranciers bijeen. Terwijl cloud, AI en duurzaamheid transformatieve verschuivingen stimuleren, kijken we ernaar uit om deel te nemen aan de komende Canalys Forums en de nieuwste trends te bespreken en waar het IT-kanaal naartoe gaat.”

Stephanie Benisty, VP Channel and Cloud, Crayon Group, zei: “ Het Canalys Forum EMEA biedt een unieke kans voor Crayon om diepgaand in contact te komen met de belangrijkste belanghebbenden in de Europese kanaalgemeenschap. We kijken uit naar inzichtelijke discussies met marktleiders en het smeden van sterkere relaties. Als wereldwijd expert op het gebied van cloud, data en AI zijn we verheugd om te bespreken hoe we gezamenlijk het voortouw nemen om partners te begeleiden naar impactvolle technologische vooruitgang.”

Daniel Hurel, EMEA VP Cybersecurity en Next Gen Solutions, Westcon , zei: “We zijn enthousiast over de toegenomen focus op cybersecurity op het Canalys Forum EMEA 2024. In een tijd van ongekende innovatie en transformatie op technologisch niveau, maar ook op het vlak van de routes naar het bedrijfsleven zal het evenement een waardevolle gelegenheid bieden voor discussie en debat met kanaalleiders. Wij zijn blij met onze deelname en kunnen niet wachten om aanwezig te zijn.”

De Canalys Forums 2024 staan ​​klaar om een ​​aanzienlijke impact te hebben, waarbij de steun van distributeurs jaar na jaar groeit, wat het toenemende belang van de Forums in de technologie-industrie weerspiegelt. Distributeurs zijn cruciaal voor het succes van de evenementen, ze nodigen hun beste kanaalpartners uit en bevorderen de samenwerking. Dit gedeelde enthousiasme vergroot de kwaliteit van de Forums en versterkt hun status als belangrijk industrieplatform. Terwijl we anticiperen op het evenement in 2024, verwelkomen we graag nieuwe partnerschappen met distributeurs , met als doel deze invloedrijke gemeenschap verder uit te breiden.

De Canalys-forums zijn nu open voor registratie voor kanaalpartners!

EMEA : 8 – 10 oktober | NOORD-AMERIKA : 22 – 24 oktober | APAC : 3 – 5 december 2024

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!