Wouter Hoeffnagel - 12 juni 2024

AXI Group neemt Contractify over

AXI Group neemt Contractify over, een bedrijf dat is gespecialiseerd in software voor contractmanagement. Met de acquisitie vergroot AXI Group haar productportfolio. Het team van Contractify treedt in dienst bij AXI Group.

AXI Group neemt Contractify over image

AXI Group levert software- en IT-oplossingen in verschillende sectoren, waaaronder de retail, zorg, industrie en overheidssector. Het bedrijf telt meer dan 550 medewerkers en beschikt over vestigingen in België en Nederland. Het mag onder meer de Bijenkorf, Colruyt, Intergamma (Gamma en Karwei), Hans Anders, Plus, de Raad van State, FOD Justitie, Umicore, Renewi, ZNA, Baloise, Dille en Kamille en Lagardère Travel Retail tot haar klanten rekenen.

Contactbeheersoftware via SaaS-model

Contractify is een Belgisch SaaS-bedrijf dat actief is in contractbeheersoftware. Het bedrijf is in 2016 opgericht en richt zich op het stroomlijnen van contractprocessen, tot goedkeuring, ondertekening en beheer. Onder meer Vivaldis Interim, Delaware, PMV, Moore, Bevolkingsonderzoek Nederland en Bopro zijn klant bij Contractify.

AXI Group nam in 2023 ook Tilroy, InterIT en ITP Group over. Eerder dit jaar lijfde het bedrijf nog Datalink in.,

Op de foto v.l.n.r. Ron van den Broek (AXI Group), Herlinde de Buck en Steven Debrauwere (Contractify)

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!