Witold Kepinski - 18 juni 2024

Coolblue opent nieuwe winkel in Amsterdam

Coolblue heeft een nieuwe winkel geopend in Amsterdam, aan de Bilderdijkstraat 91. In de winkel kunnen klanten producten zelf ervaren en de gekochte producten direct meenemen. Ook kunnen ze er terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze, directe service na aankoop én het ophalen van online bestellingen.

Coolblue opent nieuwe winkel in Amsterdam image

In de winkel zijn verschillende productwerelden waar klanten producten kunnen uitproberen en advies krijgen van onze specialisten. Ook kunnen ze hun gekochte producten direct meenemen en hun online bestellingen meteen ophalen. Daarnaast maakt de in-store app modus van de Coolblue App winkelen nog makkelijker. Klanten hoeven niet onnodig in de rij te staan en kunnen producten eenvoudig vergelijken. In de winkel worden ook diverse evenementen georganiseerd.

De winkel op de Bilderdijkstraat is de tweede Coolblue winkel in Amsterdam. Het is de vierde van 8 winkels die de retailer dit jaar gaat openen.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Met onze tweede Amsterdamse winkel willen we nog meer klanten blij maken. We weten dat ze vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar ze willen het graag nog zelf ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze nieuwe winkel in Amsterdam.”

Facts & Figures

  • Adres: Bilderdijkstraat 91, 1053 KM Amsterdam
  • Oppervlakte: 1.100m2
  • 1.000+ producten uitproberen
Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!