Witold Kepinski - 21 juni 2024

The Digital Neighborhood wijzigt managementteam

The Digital Neighborhood, een gemeenschap van dertien onafhankelijke techbedrijven gespecialiseerd in Microsoft Cloud en AI, benoemt Aki Antman als fulltime head van de AI en Copilot-innovatiegroep. Hiermee verstevigt The Digital Neighborhood zijn leiderschapspositie in Noord- en West-Europa. Mika Sarhimaa neemt het stokje van Antman over als CEO van Sulava.

The Digital Neighborhood wijzigt managementteam image

In november 2023 werd de oprichting van de AI-tak van The Digital Neighborhood, onder leiding van Aki Antman, aangekondigd. Waar hij dit eerder nog combineerde met zijn CEO-functie bij Sulava, zal hij zich vanaf dit moment fulltime focussen op het aansturen van deze tak. Daarbij richt hij zich op de transformatie van bedrijfsstrategieën en -activiteiten door middel van AI-integratie.

Mika Sarhimaa, voormalig COO van Sulava, is aangesteld als de nieuwe CEO. Sarhimaa startte in november 2023 bij Sulava en was een belangrijk onderdeel van de groei van het bedrijf in Helsinki en daarbuiten. Zijn leiderschapskwaliteiten en ervaring in Microsoft-technologieën bleken ontzettend waardevol voor de innovatie en klantbetrokkenheid van Sulava.

AI en Copilot

Jean-Yves Charlier, CEO van The Digital Neighborhood: "We zetten ons bij The Digital Neighborhood in om onze klanten te ondersteunen bij het implementeren van AI- en Copilot-technologieën. Aki Antman is een thought leader op het gebied van deze Microsoft-technologieën. We zijn dan ook verheugd dat hij onze AI- en Copilot-tak in Noord- en West-Europa fulltime gaat leiden. Daarnaast heb ik ontzettend veel vertrouwen in MikaSarhimaa die nu de rol van CEO van Sulava gaat vervullen. Ik wens beide heren veel succes."

The Digital Neighborhood is een internationale Copilot-partner van Microsoft. Dankzij dit partnership stelt The Digital Neighborhood klanten in staat hun positie te verstevigen door middel van innovatie, het versnellen van groei-initiatieven en het bijstaan van werknemers. De integratie van AI en Copilots helpt immers om productiviteit te verhogen en om efficiëntiewinsten en kostenbesparingen te behalen.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!