Wouter Hoeffnagel - 20 juni 2024

TD SYNNEX breidt samenwerkingsverband met AWS uit

TD SYNNEX breidt zijn strategische samenwerkingsverband met Amazon Web Services (AWS) uit. De vernieuwde samenwerking bouwt voort op de huidige strategische samenwerking tussen de partijen. TD SYNNEX beschikt hiermee over aanvullende AWS-vaardigheden en meer capaciteit om zijn partners te helpen met het versterken van hun AWS-activiteiten.

TD SYNNEX breidt samenwerkingsverband met AWS uit image

Als resultaat van het vernieuwde samenwerkingsverband breidt TD SYNNEX de capaciteit van zijn toegewijde AWS Solutions Team uit met technische expertise en gespecialiseerde services in zijn regionale Centre of Excellence. Ook stelt het bedrijf speciale hulpbronnen ter beschikking voor de ontwikkeling van zijn AWS-programma voor de publieke sector. TD SYNNEX breidt zijn aanbod op diverse vlakken uit, waaronder versterking van het mkb, migratie en beheerde services, FinOps, generatieve AI en AWS Marketplace.

'Beter gepositioneerd om partners te ondersteunen'

Anthony Greenhalgh, vicepresident, Hybrid Cloud, Europe, TD SYNNEX: “Dit is een fenomenaal samenwerkingsverband voor onze twee bedrijven. Het belangrijkste is echter dat we nu beter gepositioneerd zijn dan ooit om onze partners te helpen innovatieve en robuuste oplossingen op de markt te brengen en hun bedrijf te laten groeien en bloeien.”

Sinds de lancering van het eerste strategische samenwerkingsverband is door TD SYNNEX een uitgebreid AWS-aanbod ontwikkeld, dat training, services met toegevoegde waarde en een gespecialiseerd aanbod voor de publieke sector en het mkb omvat. Met programma’s en services zoals Cloud Practice Builder, Click to Run-oplossingen en de AWS Cloud Assessment Service legt TD SYNNEX de focus op het identificeren van de sterke punten van zijn partners om hen met behulp van AWS-oplossingen te laten groeien.

Antonio Alonso Lopez, Director of Partner Management, EMEA bij AWS: “Met dit strategische samenwerkingsverband kan TD SYNNEX het AWS-partnernetwerk beter ondersteunen met kansen voor het mkb en de publieke sector in de regio en de cloud. TD SYNNEX bouwt voort op zijn bestaande programma’s om partners te helpen geavanceerde oplossingen te ontgrendelen en de digitale transformatie van klanten te versnellen.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!