Witold Kepinski - 24 juni 2024

ALSO en Tech21 werken samen rond Impact Protection materials voor devices

Tech21, een bedrijf op het gebied van Impact Protection materials, en ALSO Nederland, een Technology Provider, zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen. Deze partnerschap heeft als doel om de oplossingen voor duurzame impactbescherming voor mobiele apparaten te revolutioneren en tegelijkertijd design en innovatie te promoten.

ALSO en Tech21 werken samen rond Impact Protection materials voor devices image

Tech21 heeft een rijk erfgoed dat teruggaat tot 2005 toen oprichter Jason Roberts zich ten doel stelde om de industrie van mobiele telefoonbescherming te transformeren. Tech21 maakt gebruik van schokabsorberend materiaal uit het VK. Dit materiaal is sindsdien de hoeksteen geworden van Tech21’s toewijding om geavanceerde bescherming te bieden voor miljoenen mobiele telefoons wereldwijd.

Strategische gezamenlijke projecten

Tech21 en ALSO Nederland bundelen hun krachten voor strategische gezamenlijke projecten. Jeroen de Rapper, commercieel directeur bij ALSO Nederland, deelt het enthousiasme voor deze samenwerking: "Het integreren van Tech21’s innovatieve oplossingen verbetert ons marktaanbod en versterkt onze servicecapaciteiten." 

Jason Roberts, oprichter van Tech21: "Ik ben verheugd dat we onze voetafdruk van duurzame beschermhoezen in Europa uitbreiden, zodat we nog meer technologische apparaten voor onze klanten kunnen beschermen."

Ontdek de toekomst van mobiele bescherming met Tech21 en ALSO Nederland B.V.. Bezoek de ALSO-webshop voor duurzame impact protection oplossingen.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!