Witold Kepinski - 24 juni 2024

Dustin Nederland wint HPE Global Solution Provider Award

Dustin Nederland heeft de wereldwijde award van Hewlett Packard Enterprise (HPE) voor Solution Provider van het jaar ontvangen.

Dustin Nederland wint HPE Global Solution Provider Award image

Afgelopen week won Dustin Nederland de HPE Global Solution Provider of the Year 2024 award. Het Dustin Executive NL team ontving deze award uit handen van Simon Ewington tijdens het HPE Discover 2024 event in Las Vegas. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat een Nederlandse business partner van HPE deze award ontvangt.

Anne Nillesen, Sales Director Government & Software Licensing bij Dustin, zegt: "Deze award is een geweldige erkenning van de waarde van onze samenwerking met HPE en ons engagement om nauw samen te werken met de HPE-organisatie om onze klanten te helpen hun groeipotentieel te realiseren door het leveren van toegevoegde waarde middels oplossingen en diensten. Of het nu gaat om het verkopen van GreenLake as-a-Service in zowel de Publieke als de Corporate sector of het blijvend zakendoen met deze klanten door de combinatie van onze unieke diensten met de oplossingen van HPE.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!